התיעצות
ביום שבת אנחנו רוצים

אתי@

New member
התיעצות../images/Emo140.gif ביום שבת אנחנו רוצים

לבקר את סבא וסבתא שלי, ואני מניחה שהביקור יהיה בשעות של ארוחת הצהרים. אני רוצה להביא משהו איתי (משהו אכיל
). אין לי מושג מה ובאיזה תחום, למעט המגבלות הבאות:
ללא סוכר
לא משהו עתיר כולסטרול
משהו שיחזיק מעמד בנסיעה של לפחות שעתיים
יש חיה כזאת או שאני מדמיינת

עוגיות ללא סוכר?

לא שיש לי מתכון, אבל בטח אפשר למצוא. ואני מניחה שאת מתכוונת למעשה ידייך ולא כנוי (בעצם זו שאלה ממש מיותרת לשאול אותך
)

אתי@

New member
זה רעיון טוב../images/Emo45.gif למרות שאני שונאת

להכין עוגיות
אבל מה לא עושים בשביל סבא וסבתא
???

kisses

New member
עוגיות קוואקר, צימוקים ואגוזים

עוגיות קוואקר, צימוקים ואגוזים ללא סוכר דחוסות וטעימות בטעם ובריאות. משביעות ומתאימות לחולי סוכרת במקום מנת הפרי היומית. נשמרות מצוין בכלי אטום. 240 גרם חמאה רכה 390 מ"ל תרכיז תפוחים טבעי, ללא סוכר 2 ביצים קטנות 2 כפיות תמצית וניל 290 גרם קמח מלא 11/2 כפיות סודה לשתייה 3/4 כפית מלח 11/2 כפיות קינמון 560 שיבולת שועל (קוואקר), קצוצה 200 גרם צימוקים כהים 140 גרם אגוזי מלך קצוצים * במיקסר מערבלים את החמאה עם תרכיז התפוחים. מוסיפים ביצים ווניל ומערבלים לקבלת מירקם קרמי. * בקערה נפרדת מערבבים קמח עם אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון. מוסיפים לתערובת החמאה ומערבלים לקבלת תערובת אחידה. * מערבבים את הקוואקר עם צימוקים ואגוזים, מוסיפים לתערובת ומערבבים בעזרת כף עץ. * מחממים תנור ל180- מעלות. * בעזרת כף יוצרים עוגיות, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ15- דקות. יש להיזהר מאפיית יתר. * מצננים על רשת ומעבירים לכלי אטום

אתי@

New member
תודה../images/Emo45.gif פתאום עלה לי רעיון לאפות

לחם
מה אתן אומרות

יעלי2

New member
אני ממליצה על עוגת ספוג בתבנית עוגה

אנגלית ללא סוכר. יש יופי של תחליפים, זה קל ופשוט, תמיד טעים וככה הם גם יוכלו לכבד אתכם.

רחלילי

New member
עוגיות גבינה

לצערי אין לי מרשם של זה אבל זה משהו שמורכב מבצק ושמים בו שלל גבינות שיש בבית לא חובה שתהינה גבינות שמנות. שמים למעלה סומסום וזה יוצא נהדר לאירוח וזה אמנם מלוח ולא מתוק אבל זה נהדר לאירוח ולנשנוש כן גם ליד תה!

למעלה