התיעצות

daldan

New member
התיעצות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היום אני הולכת לבר מצווה של מישהו מהעבודה שהיה בחתונה שלי ונתן צ´יק של 200 ש"ח, כמה אני צריכה לתת לו?

דפי26

New member
תלוי

הוא בא לבד או בזוג? את הולכת לבד או בזוג? אם הוא בא לבד ואת הולכת לבד אז 200 נראה לי בסדר. אצלנו בעבודה בדר"כ מדברים על זה ומתאמים

אני מניחה שזה הבן שלו

ולא הוא.
למה לא מתנה לילד. מה, רק בגלל שההורים שלו בחרו לעשות מסיבה עם מיליון אנשים שהוא בכלל לא מכיר וזה ממש מבאס כי הוא צריך להיות שם ולהתנהג יפה לאנשים זרים ומעצבנים. ואז את יכולה להסתפק ב- 150 ש"ח. רק תהרגי אותי מה רוצים ילדים בני 13 היום, אין לי מושג. אם את מכירה את הנפשות הפועלות, אז אולי אחד מהדברים הנ"ל יכול להיות רלוונטי: - משחק לפליי- סטיישן (רק שזה 220 ש"ח). - סרט ל DVD - ספר (עוד יש כמה ילדים שקוראים, ובבקשה, לא את ספר השיאים של גינס וכו´) - אולי לנער יש תחביב? - חולצה ממש שווה (את יודעת איך הוא נראה?)

danonit

New member
גם אני הייתי בבר מצווה אתמול...

הייתי די בשוק ממה שהלך שם ומעניין אותי מה היה הקשר בין מה שהילד רצה לבין המסיבה שהייתה...

רחלילי

New member
דעתי היא

המתנה שלו היתה מאחד או מזוג? קחי בחשבון שבר מצווה עולה פחות מאשר חתונה ואני הייתי נותנת בהנחה שהוא נתן מאתיים מאיש אחד הייתי נותנת מאתיים. וזהו.

יעלי2

New member
שאלה דומה אבל לגבי חתונה

מה הסכום המינימלי שהייתם מביאות כזוג לחבר לחתונה? אנחנו מוזמנים לחתונה של ידיד עבר שלי שהיה אורח לרגע בחתונה שלנו, לא ישב ולא אכל למיטב ידיעתי (לא שזה משנה) והשאיר בכל זאת 300 ש"ח. אנחנו מוזמנים בחודש הבא לחתונה של חברים מאוד טובים ורוצים להשאיר להם בוחטייה אבל לא יכולים לתת בלי הגבלה. מה אתם מציעים לנו לתת?

אתי@

New member
לא הבנתי

אתם מתלבטים כמה המינימום (לחבר שהביא 300 ש"ח)? או כמה המקסימום (לבוחטייה)? או שמדובר באותו זוג?

יעלי2

New member
הסבר מהיר לתשובה מהירה

יש 2 חתונות אחת בקרוב (הזוג שבא ולא נשאר כי היתה להם עוד חתונה באותו ערב) וחתונה אחת בעוד כחודש. אנחנו רוצים להביא לשניים בוחטייה כמה אפשר להביא ועדין לצאת בכבוד לזוג הראשון

מיכלכהן

New member
אם הוא בא לבד ונתן 300..

אז אני חושבת שכזוג צריך לתת 500, וזה פשוט כדי "להשוות" למתנה שהוא נתן.. לגבי חברים קרובים, כמה הם נתנו לכם?

למעלה