התיעצות

התיעצות

אחרי עשרות קורסים מוצלחים שהעברתי למבוגרים בתחום המודעות העצמית, החלטתי לפתוח קורס שכזה לילדים. מטרת הקורס היא שיפור המודעות העצמית ושיפור הביטחון והערך העצמי של הילד. כהורים לילדים הייתי שמחה לשמוע מכם האם הייתם רושמים את ילדכם לקורס שכזה? אם כן - אילו תכנים הייתם רוצים שיהיו בקורס? הערות / הארות והצעות ייתקבלו בברכה.

../images/Emo214.gifכילדה, אני חושבת שזה מאוד חשוב

והכרחי. [מי כמוני יודע כמה שאני הייתי ועודני זקוקה לקורס כזה שאף פעם לא יכול להזיק, ורק להפך..] אני לא יודעת איך זה ילך מבחינה שיווקית, אבל בהחלט שווה לנסות! שיהיה לך המון בהצלחה!!!

היי שני.

עד עכשיו לא עניתי לך כי אני לא בטוחה שיש תשובה. זה מאוד תלוי, לדעתי. אם אני מכירה אותך, יש סיכוי טוב שיותר שארשום את הבן שלי. מה לגבי להעביר קורסים כאלו בבית הספר? (פחות תשלום אבל גם פחות שיווק)

תודה על תגובתך

מה הכוונה להעביר קורסים בבתי ספר? אין לי שום בעיה שזה יהיה פחות תשלום ואצליח לטפח יותר ילדים, רק שאיני יודעת איך לעשות זאת..... למיטב הבנתי פעילויות בבית ספר הן מטעם משרד החינוך בלבד, לא? יש לך תובנות בשבילי ?

העניין הוא אחר.

כדי להצליח לעשות קורס לבני נוער יש לך 2 קהלי יעד מאוד שונים שאת צריכה לפנות אליהם: 1. הורים; 2. בני נוער. לעומת זאת, את יכולה להיכנס לבית ספר עם תוכנית פיילוט (ללא תשלום בשלב הראשוני) ואם תהיה לך הצלחה אז הם ימצאו תקציב. ואז את צריכה לעשות שיווק רק לבתי ספר. ולא,לא כל הפעילויות הן מטעם משרד החינוך.

למעלה