התיעצות

itzikzo

New member
התיעצות

בן 70 במערכת יחסים 6 שנים ידועים בציבור בת זוגתי בת 63 עד 2015 זוגיות מצוינת. בתחילת שנה 2016 הצטרף הבן שלה ובני משפחתו לגור איתנו באותה דירה מתוך כוונה שיצבור הון עצמי לרכישת דירה זהו מהלך שאני עצמי תמכתי בו. אבל שוחחתי עם בת זוגתי עוד לפני כן והסברתי לה שהיות וזה הבן שלך חשוב מאוש שאתם ההורים משני הצדדים תדונו איתם עם הזוג ולהסביר להם מה מטרת ההצטרפות לגור ביחד. זה מאוד חשוב ולשאול אותם האם אתם מוכנים לצעד כזה במשך 3 שנים אין בזבוזים רק לחסוך למטרה הנעלה קורת גג עבורכם. אתם מוכנים לזה? ושוב להסביר זה ידרוש מכם נכונות וצימצומים. לצערי הרב מהלך כזה לא נעשה והזוג הצטרף בקול תרועה השתלטו על הבית מהרגע הראשון ובעיני זה לא מצא חן בכלל. זה 9 חודשים שהם גרים איתנו לא רק שלא חסכו שקל אלא גם מבזבזים ללא חשבון ואז המתח בבית ובאויר ביני לבין בת זוגתי שזה עלול לגרום לפרוד ביני לבינה מהלך שלא הייתי רוצה. הזוג חי על חשבוננו עם כל המשתמע מכך. הכל עלה פי 3. ושוב לצערי בת זוגתי לא מדברת בורחת ממני כשאני רוצה לשוחח איתה בנושא. ואני מבקש להבהיר: הוצאות הבית הן ארנונה חשמל מים מי עדן עוזרת בית אני משלם. שזה אומר שאם אני יעזוב את הבית העול על סך ממוצע שני 2300 שקל לחודש יפול עליה. היא פנסיונרית 8000 שקל לחודש שרק כלכלה לבד שאת זה היא משלמת לפרנס 2 משפחות כ 5000 שקל לחודש. כל יוןם שעובר אני מבין שהזוג פרזיטים לא קטנים שום דבר לא מעניין אותם חיים על חשבון האחר ללא שום התחשבות. ואותי זה משגע. היום החלטתי שאני עוזב את הבית גם בגלל השתיקה הרועמת וגם בגלל שהם כלומר בת זוגתי הבן שלה הנכד וכלתה הם מאותה משפחה. אני לא בעלה לא מהמשפחה בכלל אני פשוט מרגיש כמו נטע זה. אשמח לשצוע דעתכם

מגי 336

New member
itzikzO

מהי שאלתך?
בפורום לא ניתן לומר את דעתנו, אלא להשיב לשאלות ספציפיות..
&nbsp

למעלה