התיעצות

naama11

New member
התיעצות

שלום לכולם, שמחה שמצאתי את הפורום ורציתי להתיעץ בקשר לעבודה מהבית. אז ככה: לימודי האקדמאים כללו: תואר ראשון בספרות כללית ותואר שני בלימודי עבודה (מנהל משאבי אנוש). לאחר מספר שנות עבודה בתחום משאבי האנוש פוטרתי לאחר הלידה הראשונה. מאחר ולא מצאתי עבודה במקצועי פניתי לעבוד במזכירות - עבודה שממש שנואה עלי אבל - צריך פרנסה. היום אני עומדת לפני לידה שניה וחושבת מה הלאה. המצב במשק לא ממש השתפר עדיין מחד ומצבי המשפחתי השתנה מאידך. אני נדרשת ליותר שעות בית וצריכה סיבה ממש טובה לצאת לעבודה בחוץ (כלכלית ומקצועית). חשבתי על מספר תחומים שאני טובה בהם ואוכל לעשות איתם משהו מהבית ושאלתי היא למי יש ניסיון - האם זה משתלם? האם יש ביקוש בתחומים אלו. אז התחומים שאני יותר חזקה בהם ועשויים לעניין אותי הם: א.עריכה, ניסוח, עבודה עם טקסטים - האם יש ביקוש להדפסה ועריכת עבודות לסטודנטים או לאחרים? האם אפשר להרוויח מזה קצת? ב. עבודה עם ילדים קטנים - זה גם תחום עם כסף, כלומר אנשים גם במיתון מוציאים כסף על כל מה שקשור בילדים. משפחתון אין לי אפשרות לפתוח בביתי אבל חשבתי אולי על חוגים? רווחי? נדמה לי שיש היצע גדול בשוק... אשמח לקבל דעות/ רעיונות/הערות ועוד המון תודה מראש.

שלום naama11

שאלות קשות את שואלת...ויחד עם זה שאלות שכל מי שמרגיש שינוי בדרך שלו, שואל אותן או מתלבט. לפעמים אני אומרת לאנשים, משפט ידוע ומוכר, שאלו 10 אנשים תקבלו 20 דעות... לגבי כל תחום (כמעט) שתשאלי עליו, תקבלי תגובות שונות למרות שגם אלה שיש להם עבודה רבה, ויש כאלה, יגידו שיש האטה כלשהי. בימים האחרונים שמעתי כבר כמה פעמים "יותר טוב" שזה כבר ממש שיפור לעומת "המצב" הקודם. המושג "ריווחי" הוא מושג סובייקטיבי לחלוטין. אם תדעי לנהל את דרכייך בצורה ריווחית שהיא הכנסות גדולות והוצאות קטנות...אז זה יהיה ריווחי. אם לא אז לא... זה לא תלוי בשום דבר אלא בך. אולי הגישה הזאת קשה לעיכול אבל...זו דעתי בכל אופן. ערב טוב

למעלה