התיעצות...

התיעצות...

שלום:) אני די חדשה כאן בפורום,ואשמח להתיעצות... יש לי חבר טרי , אנחנו יחד חודש וקצת ,הכרנו עוד לפני היינו ידידים. הסקס מצויין ביננו..והוא באמת דואג ,מענג ועושה הכל כמו שצריך ..אבל... אני מרגישה שיש לי יותר חשק מיני ממנו,אני טיפוס מיני מאד,אני יותר יוזמת,הוא יותר מאופק,והאמת שאני רוצה יותר,גם שהוא ייזום יותר...שיפתיע קרה כבר שהיו פה ושם לילות שלא היה סקס....דבר שגרם לי להרגיש מוזר אבל ההרגשה שאני צריכה ליזום יותר או לנסות לפתות אותו בכדי לקבל יותר סקס מתסכלת אותי נורא,גם שאני מנסה לפתות אז הוא מאופק וזה לא קורה ממש ישר... אני מרגישה קצת מתוסכלת שיש פער בנושא. למישהו יש עצה?

orrin

New member
ברוכה הבאה

תראי, אני אחלק את התשובה שלי לשניים: הראשון, יכול להיות שהעניין קשור לעובדה שאתם לא הרבה זמן יחד. יש אנשים שלוקח להם יותר זמן להפתח ולהתרגל לאינטימיות- פיזית, רגשית, שתיהן יחד... יכול להיות שהוא חושב שהוא לא נראה מספיק טוב/ לא סקס מספיק טוב (כן כן זה קורה, יש לכל גבר שהכרתי אקסית שדאגה להבהיר לו את זה) ואם זה המקרה- כל מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לפרגן לו יותר תוך כדי ואחרי. השני, המשפט הידוע אומר "אם ההר לא בא אל מוחמד מוחמד יבוא אל ההר", רק מה- אם ההר יבוא מוחמד בכלל לא יצא לדרך. ומה אני מנסה להגיד בזה? שיכול להיות שהוא יודע שבין אם הוא יציע ובין אם לא- התוצאה תהיה אותה תוצאה= סקס, ולכן הוא פשוט לא מציע. אז לא, אני לא אומרת "אל תתני לא סקס" אני אומרת- תדברי איתו על זה, בעדינות ותבררי מה נמצא שם. ואחרון לסיום- זה נורמלי, לגיטימי וטבעי שלאנשים שונים צרכים שונים. רק אם תדברו על זה תוכלו למצוא אמצע שיהיה נהדר ומספק לשניכם בהצלחה

magenta73

New member
הי, ברוכה הבאה...

לפני שאני אענה לך.... יש לי שאלה - דיברת איתו על זה? אמרת לו שזה מפריע לך?... ניסית להבין מה הוא חושב על מין/נמשך אליך וכו'?...

אליסון

New member
המ

לא, לא דיברתי איתו על זה, אני יודעת שהוא נמשך אלי הוא מחמיא הרבה ומחבק ומנשק ...וכל הסימנים האחרים:) ושמגיע הסקס הוא מדהים! בדרך כלל אם יש משהו שמפריע אני אומרת , הייתה איזו פעם שהערתי לו על משהו בנושא,שיזמתי והוא די היה אדיש והלך לסידורים אחרים ורק אחרי זה ניגש חזרה והתחיל ליזום ,אז אמרתי לו מה חשבתי על זה.... באופן כללי אני לא יודעת איך בכלל לגשת לנושא , אם בכלל

magenta73

New member
קודם כל

קראתי גם את התגובה של אורין, והיא צודקת באיזה שהוא מקום, שאם את זאת שכל הזמן יוזמת - הוא לא מרגיש שהוא צריך. מה שכן, אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו על זה. עדיף במקום שהוא אינטימי. אל תשאלי למה אתה לא יוזם, או תאשימי, אלא יותר בקטע של איך את מרגישה עם זה שאת כל הזמן יוזמת ושזה יהיה נחמד אם הוא יזום...

למעלה