התיעצות,

מני.ת

New member
התיעצות,

שלום לחברים היקרים בפורום. קיבלתי קופסת סיגרים שמכילה 10 סיגרים שונים ואני מעוניין לשמור את הסיגרים בקופסה המקורית ולא להוציא אותם ממנה. האם אפשרי להניח את הקופסה כמות שהיא בתוך ההיומידור? האם הסיגרים בפנים יקבלו את הלחות הדרושה למרות שהקופסה סגורה?. הקופסה מצופה בלכה מסויימת, האם זה לא יפגע בסיגרים האחרים שבהיומידור?. תודה

tcbelvis

New member
היי מני

לטעמי עדיף להוציא את הסיגרים מתוך הקופסא.ולהניח ביומידור.אגב עשנתי המון מהסימפלר הזה .בזמנו היה דיל בגיי-אר .של כל קופסאה סיגרים שקניתה קבלת את המאסטר-פיס .אני מפציר בך לא להמתין ולנסות את הרומיאו וגוליט וינטאז ממש טעם של פנקוטה.מעבר לכך יש לקופסא הזו שקיבלת פינה מאוד חמה בלב.בזכות האוסף סיגרים הזה טעמתי את האיפקור מס 1 שאני כל כך אוהב ללא ספק לעניות דעתי ביחס תמורה למחיר מהטובים בעולם חובה שתנסה אני ישמח לשמוע את חוות דעתך על הסיגרים . לטעמי לפחות מכל הקופסאה אהבתי את האיפקור לאחר מכן את הוינטז ולבסוף את הטירנדד שהוא סיגר אדיר

byrdparis

New member
../images/Emo99.gif

הטרינידד ...מעולה !! אני מציע גם כן להוציא את הסיגרים ולהניח בהיומידור ללא הקופסא .. אבל מבין את הרעיון של לשמור על ה "הקופסא" כמו שהיא ... אני לא חושב שתהיה בעיה מיוחדת הסיגרים יקבלו את מה שהם צריכים גם מתוך הקופסא . תתחדש , ותהה .

max63

New member
הלחות והטמפ' ישתוו

הלחות והטמפ' ישתוו לאטמוספירה שביתר היומידור אם הקופסה לא תהיה סגורה לגמרי (השאר חצי ס"מ פתוח, אולי ע"י הוספת סיגר אחד נוסף כדי שהמכסה לא יתיישב במקום). אם גם זה לא יעזור, אתן לך כתובת למשלוח ואני אטפל בקופסה.
אני מניח שהלכה איננה מבוססת סוכר, כמו בתמונות מיובאות מאירן. שווה לבדוק ע"י העברת אצבע לחה על קצה הקופסה. אם כן (והסיכוי נמוך מאד) אל תכניס לסביבה לחה. עישון נעים, מקס

מני.ת

New member
במעט צער הוקפסה תיזרק...

מחוסר מקום בהיומידור הגדול. למרות שהוא אמור להכיל125 או 150 סיגרים, ההיומידור הגדול שלי מלא ל80 אחוז תכולה , שזה כבר יותר מדי אם אני לא טועה ויש בו 65 סיגרים. ההיומידור הקטן יכל לאמץ את הסיגרים החדשים אבל ללא הקופסא. כך שאין הרבה ברירה והקופסא תיזרק. תודה על הטיפ לגבי הלכה
. העברתי את האצבע ואין זכר למתיקות. הקופסא לא מאירן

מני.ת

New member
החלטתי להוציא ../images/Emo13.gif

פעמיים יצא לי לעשן טרינידד (דומיניקני ) ופעמים לא התרגשתי ממנו. יתכן שזה בא לפני קובני אדיר או אחריו ואולי הוא מחוויר ליד בן דודו הקובני. צריך לנסות שוב

מני.ת

New member
לא ידעתי שזה מJR ../images/Emo2.gif

על הקופסה אין ציון לJR. עליתי לאתר ומצאתי את הסמפלר הזה, ב40 דולר לדעתי זו מציאה מאחר והסיגרים עולים כמובן יותר בבודדים. מהקולקציה הזו עישנתי בעבר את הרומאו ריזברה ריאל (בגודל אחר ) ולדעתי הוא נפלא ומעולה במיוחד למתחילים. עישנתי את המונטה קריסטו ואת הטרינידד. אני מאד סקרן לגבי האפיקור מאחר ועדיין לא עישנתי אף סיגר של חואן לופז. .

max63

New member
כדאי לדעתכם להזמין כזו קופסה?

עוררתם לי את התיאבון. לאיזה מחיר סופי אגיע להערכתם?

מני.ת

New member
מציאה לדעתי.

כמו שכתבתי קודם . יש להם אפילו סמפלר של 12 סיגרים באוטו מחיר. הקופסה מאד יפה ובאמת עושה חשק כמו בונבוניירת שוקולדים... חביב ביותר

tcbelvis

New member
מני קבלתי 5 קופסאת

מתנה בחודש אוגוסט בערך הם יצאו במבצע מטורף .על כל קניה של קופסאת סיגרים [של חלק מהם] מקבלים את הסמפלר מתנה .אני למשל קנית 2 קופסאות של הנרי קלי הנדורס 44$ לקופסאה + הסמפלר הנהדר הזה מתנה ובנוסף גם CAO גולד ב68$ ושוב סמפלר מתנה .רק חבל שלא קנתי כמות הרבה יותר גדולה ורק 5 קופסאות

מני.ת

New member
אני אשמור את הקופסה הריקה.

לנסיעות. יש לי היומידור מיוחד לנסיעות שאף פעם לא השתמשתי בו מאחר והוא קצת גדול מדי. החלק הפנימי עץ והקופסה מצופה פלסטיק דמו עור. הקופסה של הסמפלרים נראית לי מצויינת לנסיעות קצרות לארץ. יש מדרגות לסידור הסיגרים בגדלים שונים. העץ נראה לי איכותי מספיק. ואני אכין אותו לנסיעה על ידי "ליטוף" פנים הקופסה עם מטלית לחה לפני הנסיעה.

max63

New member
פורניר ארז

בכל מקרה, מי שמתכנן ייצור עצמי של יומידור, שלא לזרוק קופסאות כאלו לפני קילוף פורניר הארז. אגב, ייתכן מצב שכל הקופסה מארז (spanish cedar).

מני.ת

New member
נראה לי שכל הקופסא עשויה ארז.

אבל לא חושב שהקופסא יכולה לשמש כהוימידור מאחר ואין מקום לתוספת של היומידפייר. גם הקופסא לא אטומה במיוחד.

למעלה