התיעצתי כאן לא מזמן בהתלבטות בין LG ל OP8 והחלטתי ללכת על ה OP. אז המכשיר הגיע

סתם מבקרת

Active member
נרכש מ BANGGOOD ב 600$, נחת בארץ אחרי פחות משבועיים ולקח לו עוד 5 ימים להגיע אלי.
בנגגוד הפסיקו להשתמש בשירותי דואר ישראל (וטוב שכך) והמכשיר נשלח באמצעות חברה בשם EXELOT. אגב, בנגגוד נותנים מספר מעקב וכותבים שהחבילה נשלחה באמצעות Direct Israel Post או משהו דומה ונדרשה עבודת בילוש למצוא את שם החברה ואתר המעקב שלה.
החבילה אמורה להגיע לנקודת חלוקה אבל תמורת תשלום פעוט הובאה הביתה. למרבה הפלא לא נדרשתי לשלם מע"מ.
המכשיר הגיע עם מגן מסך וכיסוי מגן שקוף, כבל טעינה ומתאם לתקע ואנדרואיד 10. סה"כ מכשיר נחמד ואני מרוצה אבל אחרי מספר שנים עם LG ואנדרואיד 5 צריך להתרגל למכשיר, לחקור היכן נמצא כל דבר ולהתאים אותו פחות או יותר לשימוש אליו התרגלתי.
אעריך מאד המלצה לאפליקצית גלריה/תמונות (לא של גוגל) שניתן לפתוח ולסדר בה אלבומים כי זה לא אפשרי באפליקציה של OP (לפחות לא מצאתי אפשרות כזו) וכל התמונות ירדו לי בבלאגן וכן אפליקציה נחמדה למזג אויר שהטמפרטורה יושבת על מסך הבית (לא מצאתי אפשרות כזו באפליקציה שבמכשיר).
אפליקציות חינמיות בבקשה ותודה מראש.

לוייםLEVIM

Well-known member
נרכש מ BANGGOOD ב 600$, נחת בארץ אחרי פחות משבועיים ולקח לו עוד 5 ימים להגיע אלי.
בנגגוד הפסיקו להשתמש בשירותי דואר ישראל (וטוב שכך) והמכשיר נשלח באמצעות חברה בשם EXELOT. אגב, בנגגוד נותנים מספר מעקב וכותבים שהחבילה נשלחה באמצעות Direct Israel Post או משהו דומה ונדרשה עבודת בילוש למצוא את שם החברה ואתר המעקב שלה.
החבילה אמורה להגיע לנקודת חלוקה אבל תמורת תשלום פעוט הובאה הביתה. למרבה הפלא לא נדרשתי לשלם מע"מ.
המכשיר הגיע עם מגן מסך וכיסוי מגן שקוף, כבל טעינה ומתאם לתקע ואנדרואיד 10. סה"כ מכשיר נחמד ואני מרוצה אבל אחרי מספר שנים עם LG ואנדרואיד 5 צריך להתרגל למכשיר, לחקור היכן נמצא כל דבר ולהתאים אותו פחות או יותר לשימוש אליו התרגלתי.
אעריך מאד המלצה לאפליקצית גלריה/תמונות (לא של גוגל) שניתן לפתוח ולסדר בה אלבומים כי זה לא אפשרי באפליקציה של OP (לפחות לא מצאתי אפשרות כזו) וכל התמונות ירדו לי בבלאגן וכן אפליקציה נחמדה למזג אויר שהטמפרטורה יושבת על מסך הבית (לא מצאתי אפשרות כזו באפליקציה שבמכשיר).
אפליקציות חינמיות בבקשה ותודה מראש.

אפליקציות גלריה לדגמי ONEPLUS

לוחצים לחיצה ארוכה על המסך וישר מופיע וידג'טים של כל האפליקציות במכשיר
בוחרים בוידג'ט הרצוי וזהו

סתם מבקרת

Active member
תודה רבה. אבדוק את הקישור ועכשיו אדע איך להגיע לווידג'טים. המענה כוון ל לויים

נערך לאחרונה ב:

סתם מבקרת

Active member
ניתן בבקשה לפרט על מה מדובר למקרה אם גם ישלחו לי משהו דרכם?
אחת משיטות המשלוח שלהם נקראת Israel Direct Mail. הסתבר לי שזה משלוח דרך חברה בשם EXELOT. מכיוון שזה לא שייך לדואר זה מגיע לנקודות חלוקה (שלא טרחתי לבדוק מהן בסביבתי). מספר המעקב שלהם מתחיל באותיות XLT ויש להם אתר למעקב בעברית (בנגגוד לא נתנו קישור לאתר ולא ציינו את שם החברה המשלחת). כשהמשלוח מגיע לארץ הם שולחים SMS ומבקשים מס. ת.ז. עבור המכס ואח"כ נותנים אופציה לשלם כ 17 ש"ח עבור הבאת החבילה הביתה או להעביר לנקודת חלוקה ללא תשלום.

סתם מבקרת

Active member
או קי, מצאתי את הדרך לפתוח אלבומים, הם נקראים באפליקציה הזו אוספים.
תודה למשיבים

למעלה