התיק הראשון שסיימתי

Lורליי

New member
התיק הראשון שסיימתי

סוף סוף אני לא ממש מרוצה, אבל אחותי אהבה. (וזו מתנת ממולדת בשבילה, אז זה טוב) עשיתי שם פאשלה רצינית ובטעות חתכתי חור גדול מידי לאחת הידיות. יש לכן רעיון איך לסדר את זה בצורה הכי יפה שאפשר? (חשבתי על תפירה, מפחדת שיראו את התפרים) זהו, אשמח לפידבק.

md55

New member
בוקר טוב ולורליי.

התיק שלך מהממ, לא מבינה איפו החור אבל אם את רוצה לתפור ואי אפשר להסתיר פשוט יותר להפוך את הטעות לדוגמה תדגישי את התפריפ קשתי אותם עוד בסוף יחמיאו לך על הקישוט.לדעתי התיק מההההמם.

Lורליי

New member
החור, הוא החור שדרכו הוכנסה הידית

הוא גדול מידי והיא עלולה לברוח החוצה תודה

smady a

New member
ואופציה שנייה ויפה.את מוציאה את

הידית מהצד החיצוני של התיק ועושה קשר חמוד בחוץ. מוסיף יופי לתיק.

anisa04

New member
התיק יפיפה../images/Emo100.gif

צבעוניות נהדרת שלא כ"ע עברה בצילום. מוצלח מאד אהבתי

אור224

New member
התיק מאוד יפה והצבעים הנפלאים

שלו לא מצליחים לעבור בצילום. לגבי החור הגדול שנוצר, את יכולה לתפור בעדינות או לחילופין עם מחט הליבוד, בדקירות קלות לנסות לטשטש את החור. אני אפילו הייתי מוסיפה מסביב לאיזורי החיתוך בעיגול, צבע נוסף, בדקירות קלות,כך יטשטש את החור וגם יוסיף גוון וצבע.

עגלי

New member
אולי פרח על החיבורים של הידיות

כאילו הידיות יוצאות ממרכז הפרח , דוגמה מעניינת

Lורליי

New member
תודה, ניסיתי עם המחט

לא רואים את החור, אבל הוא גם לא נסגר לי ולגבי ההצעות האחרות, אחותי לא מסכימה....

התיק יפה מאוד

אולי לעבות את הרצועה קרוב לחיבור עם התיק עם איזה קישוט ואז הידית לא תוכל לעבר בחור

Lורליי

New member
אולי אני אוכל לעבות מבפנים

יכול להיות שזה הפתרון תודה אם יש עוד רעיונות אשמח

Sימה

New member
לורלי--אל תיצטנעי,ראינו שהוא מקסים

בקשר לידיות-- לא לעשות אף פעם חור-- אלא להשחיל עם מחט רפדים גדולה וכך לא יהייה חור גדול. ועכשיו שכבר יש חור תלבדי מביפנוכו צמר יבש עם בומר על החור התיק שלך מדהים--ראינו Sימה

smady a

New member
לורלי יש אפשרות שראיתי לתפור

מסביב לחור וזה יוצא יפה בחוט רקמה גם אפשר אנסה לסרוק לך דוגמא ולהראות לך.

למעלה