:- התיתכן ידידה?!?! שאלה לגברים...

ג מ ל א

New member
:- התיתכן ידידה?!?! שאלה לגברים...

בעצם 2 שאלות... נגיד שיש בחורה שאתם מכירים בערך חצי שנה, היא נראת טוב בעינכם וכנראה גם נחמדה לפחות ברמה מסויימת בעינכם כי אתם שמחים להזדמנויות להפגש איתה, והשאלות: 1) האם יתכן שמבחינתכם הידידות תשאר אפלטונית? 2) אם אתם לא מעוניינים לעבור את שלב האפלטוניות והבחורה דוקא אומרת בצורה ישירה שהייתה שמחה לקשר אחר אתכם, האם זה יגרום לכם להתרחק ממנה כדי להבהיר לה שאין סיכוי? יבהיל? בבקשה לא לתת לי תשובות מתחסדות, הייתי ממש שמחה לשמוע את הדעה האמיתית שלכם ולא קלישאות כגון "אין כזה דבר חברות אפלטונית בין גבר לאשה".. ת-ו-ד-ה! ודרך אגב, אם במקרה זה התפספס כאן... אני זו ה"בחורה"...

seeyou

New member
הדעה האמיתית שלי?../images/Emo8.gif

לסיפור שלך אין חסרים קצת נתונים: באיזו תקופה של החיים פוגשים אותה ? באיזה גיל וסטאטוס חברתי מדובר? באיזו מסגרת נפגשים-מכירים? בחיים היו לי מספיק "ידידות"...זה גרם לי רק כאבי ראש-לב-ביצים... כאשר אני מביט על אישה,והיא במצב טוב,לא חשוב בגיל, אפילו ברחוב...היא "אוביקט" מיני...הטבע עושה את שלו... ככול שהמרחק מצטמצם ופרט לצורה היפה שלה מופעלים עלי גם ריחות נעימים אז הגירוי עולה במצב כזה אפשר לחשוב על ידידות? יוסי keep smiling יוסי

../images/Emo179.gifאינטרסים משותפים

ידידות מתחילה בגלל אינטרסים אפילו להעביר את הזמן עד שיגיע האוטובוס זה אינטרס הכל תלוי בסיבת הידידות מההתחלה יחסים בין אנשים כל כך מורכבים אני לא רואה דרך לקבוע פתרון או תשובה אחידה

mirit c

New member
הדעה שלך בעניין שלך

במשפט קצר ,רציתי לומר שכל הכבוד על הכנות!!! אתה כל כך צודק לדעתי שזה פשוט נכון. שיהיה לך יום אהבה שמח ומקסים. מירית

ערסlight

New member
עלק...ידידות.

רב הידידויות בין גבר לאשה...זו תוצאה שאחד רוצה יותר והשני לא. במקרה כזה...זה שרוצה מוכן לבלוע את הדחיה ולהסתפק בסטטוס "ידיד" ומקווה שיהיה שדרוג בעתיד. [כמעט ולא קורה...] בד"כ מדובר בידידות מתסכלת ומצביעה על צד "קורבני" של זה שרוצה יותר. ידידות בריאה בין שני אנשים מתאפשרת רק [!] כשלשניהם אין עניין לשדרג.

Vdrums

New member
טוב, לדעתי תמיד יש אינטרס

מסויים והוא לא חייב להיות רומנטי או מיני. אבל הוא בהחלט יכול להיות מודחק היטב לתוך התת מודע. כי זה נוח לבעל האינטרס. זה יכול לצוץ יום אחד וזה גם יכול ללכת לאיבוד בשל שינויים מסויימים בצד השני.

תשובות

1) כן, הידידות יכולה להשאר אפלטונית אם אני לא נמשך אליה מבחינה מינית... בגלל שהיא מכוערת, שמנה וכו'. 1) לא, אם היא יפה ומושכת אני ארצה לשכב איתה, אבל אני אחשוב פעמיים לפני שאני מכניס את עצמי לצרות... איבוד חברים טובים, עבודה וכו'. 2) כן,אם אני רואה שאין ברירה והיא נודניקית מכוערת ומנסה להדבק אלי, אני פשוט אפסיק איתה את הקשר.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

לשאלתך? אולי כן ואולי לא אבל מה שבטוח הוא שאם לא תשאלי לא תדעי לעולם. מניסיון יש כאלו שיבהירו שהם לא בעניין אבל באותה נשימה יביעו את רצונם לא לאבד את הידידות ויש כאלו שזה יגרום להם לעשות אחורה פנה ולברוח. ומכיוון שגם אני אישה עניתי רק על שאלה מס' שתיים שבוע נפלא שיהיה לך

fireballgames

New member
אז ככה...

אני יכול רק להעיד על עצמי , אבל בפעם האחרונה שהייתי בשירותים , ראיתי שאכן אני גבר , אז זה כבר שווה משהו... יש לי ידידות מזה שנים שמעולם לא קרה בינינו כלום והן אפילו נראות מעולה. יש לי ידידות שהיה בינינו עבר פיזי (אפילו עם חלקן שכבתי) והיום אפלטוניות יתרה. יש לי 2 ידידות שרצו יותר מזה , סירבתי בנימוס , והנושא לא עלה יותר על הפרק. בקיצור , כל מקרה לגופו (או לגופה) ואי אפשר לדעת מה יהיה , אבל מבחינתי קשר אפלטוני עם בחורה זה -א-ח-ל-ה- של דבר. שלך יונתן

ג מ ל א

New member
תודות והוספת פרטים...

דבר ראשון- באמת תודה על שטף ההתייחסויות המושקעות, לצערי, למרות שבעצם זה היה די צפוי, לא הצלחתי לקבל או לגבש איזו תשובה ברורה.. כנראה שהחיים לא ברורים... ובכל זאת כמה פרטים שאולי יעזרו: - אני יודעת שהוא חושב שאני נראת טוב (ממקור שלישי) - אנחנו בסביבות גיל 24 (קצת יותר, קצת פחות) - לא חושבת שאני קרציה מבחינתו כי הוא מתקשר אלי, יוזם פגישות... - ההכרות במסגרת הלימודים אבל גם מעבר לשעות הלימודים ולעניניי לימודים א-ב-ל, עדיין קיימת האפשרות שהוא אוהב אותי כידידה ואפילו אם היה שמח להכנס איתי למיטה, הוא לא מעונין בקשר רומנטי איתי... (ואני לא בעניניי יזיזות) טוב, אם למישהו יש עוד הארות מבריקות, אני אשמח, ושוב המון תודה, אתם באמת מקסימים!

למעלה