התכוונתי לצב-במה טעיתי?

pattty

New member
התכוונתי לצב-במה טעיתי?

מה לא עשיתי נכון- כוון שזה לא דומה לצב, אולי דינוזאור!

pattty

New member
תודה על העידוד-ראיתי דוגמאות מדוייק

יותר- שהצורה של הדמות נשארת את יודעת מה צריך לעשות?

זה יותר צב מדינוזאור והוא מאד חמוד

הבעיה היחידה היא גודל הרגליים, יכול להיות שהחומר שלהם היה קשה יותר ולכן הן לא הצטמצמו כמו שאר החלקים. בכל אופן הוא חמוד מאד ושימושי.

colargolet

New member
הוא ממש מתוק!!!

לי הוא בהחלט נראה כמו צב. אולי יש חוסר פרפורציה ברגלים (הן עבות מדי), אבל הוא בטח לא דינוזאור

נירש

New member
לדעתי...

כדי לשפר את הצורה שתדמה יותר לצב: 1. הצורה של השריון צריכה להיות יותר קמורה 2. הרגליים יותר קצרות 3. הראש צריך להתחיל מצוואר דק יחסית ואז להמשך למעין עיגול מעוך מלמטה... אבל זה חמוד גם ככה.

זה מקסים... באמת..

ובכל מקרה פי 10000000000 יותר יפה מהפוקה שלי שבכלל לא דומה לפוקה. עשית צב נפלא ...אני מוכנה לעשות החלפות עד כדי כך הוא יפה.

pattty

New member
זאת פוקה!!!!!! עכשיו הבנתי../images/Emo163.gif

כולם מדברים עליה, עכשיו אני יודעת, ממש יצא לך דומה כוון שאני מצליחה לזהות, !! תודה על העידוד לגבי הצב, לא אספר לך איך יצא לי החילזון!!!!!

רגע זה עדיין גליל נכון ? אולי אפשר

לשפצר אותו ? אם מוציאים לו חתיכה ומצמידים לו את הזנב לבית זה יסתדר. תנסי על פרוסה אחת בעצם מה יכול להיות ...שיניתי את דעתי. הוא מקסים. רוח חילזון

OK. אני מודה זה לא הצליח לך

אבל חלק ממנו יצא ממש מתוק. הבעיה בחלק האחורי שלו. כלומר חצי הצלחת. עין ביקורתית תמיד רואה את מה שלא הצליח. ועין אוהדת רואה את מה שכן ורק אח"כ את מה שלא... אז במבט ראשון אהבתי אותו. הוא כזה מתוק הבעת הפנים שלו (עד כמה שאפשר לומר על חילזון..
) מתוקה. אבל אח"כ כשנזכרתי שאת חושבת שהוא נראה כמו עש
(מאיפה זה בא
) פתאום ראיתי אותו כמו שאני רואה את העבודות שלי....והחלק האחורי "תפס" את כל התמונה.... מעניין אולי אפשר לסדר את הפרוסות מגליל כך שזה יראה כמו חלזונות שהולכים בטור אחד אחרי השני כך שה"ישבן" שלהם לא יראה
מאוד פילוסופי בשביל שעה כזאת של הלילה.... החילזון מתוק מאוד. והצב בכלל אין מה לדבר...סוכריה.
לילה טוב

למעלה