התכווצות שרירים במצבי לחץ

adamzuf

New member
התכווצות שרירים במצבי לחץ

שלום! יש לי בעיה, כשאני לחוץ אז השרירים שלי רועדים, וזה גורם לי להרגיש יותר לחוץ (במודע ולא במודע, אני מניח), מעורער נפשית ולהיות במצב של בלקאאוט (לפחות חלקי), אני מניח שגם הלחץ דם שלי עולה. אני יודע וגם משתדל להרגיע את עצמי, אבל כל עוד יש גורם לחץ חיצוני, זה תמיד שם וזה סתם מטרד. אני מניח שזה מושרש בבעית בטחון עצמי מהילדות (אני בן 25 עכשיו), למרות שעכשיו אני לא מרגיש חסר בטחון באופן יוצא דופן בחיי היומיום. אולי יש איזשהיא תרופה שיכולה לעזור לי? תודה אדם

adamzuf

New member
בנוסף

אחרי שאני עושה ספורט אני גם מרגיש עצבנות בשרירים עד אפילו שעה קלה (זה לא קצת יותר מדי?), אבל ברמה נמוכה בהרבה (אני מסוגל לעשות פעולות מדויקות כמו הלחמה אחרי בערך 20 דקות אבל לא באופן הטוב ביותר) אני בכושר לא רע בכלל, וסך הכל אני נרגע די מהר, כשהתלונה היחידה שלי זה השרירים. יש לי התפרצויות עצבים קלות לפעמים (אני נותן לזה לקרות ולא בולם את זה בכוח, זה גם ככה עובר מאד מהר), אבל לא הייתי קורא לעצמי טיפוס עצבני בכלליות. אין לי חיים מלחיצים במיוחד (אני לא עובד, רק לומד, ואין קשר לתקופת המבחנים מבחינת הבעיה שלי, פשוט שיותר יוצא להתמודד עם זה בתקופה הזו). דרך אגב, בבדיקות האחרונות שעשיתי בקופ"ח (לפני בערך שנה וחצי) הלחץ דם היה בסדר, אבל זה בתנאים נורמליים.

שלום לך

תופעות מהסוג הזה משתפרות בדרך כלל לאחר זמן רב. הדבר הכי נכון לעשות הוא להגיע לטיפול, לקחת את התרופה ההומיאופתית ולשכוח שעשית זאת וש"בזבזת" כמה מאות שקלים. אתה עשוי להיות מופתע כשתתעורר לאחר שנה ותזכור שבעצם כבר הרבה מאוד זמן זה כבר אינו קיים. תזכור, רק הומיאופתיה קלאסית. מעבר לכך, כל מילה נוספת מיותרת. בהצלחה

למעלה