התכונה "USB על הדרך"

danezeq

Member
התכונה "USB על הדרך"

(יש לתכונה שם רשמי?) אני רוצה לקנות נגן, כנראה של IRIVER. האם הם היחידים שיש להם "USB על הדרך"? וזו השאלה החשובה: איך אני אדע איזו מצלמה תתאים לנגן ואיזו מצלמה לא תתאים? צריך להתקין משהו על הנגן כדי שיזהה את המצלמה? זאת נשמעת פרוצדורה קצת מסובכת

weird dust

New member
כמה תשובות

יש לזה שם רשמי, שהוא בעצם הקיצור של השם לראשי תיבות. אי ריבר הם לא היחידים אבל אין הרבה נגנים שתומכים בעיניין. אחד הנגני התומכים הוא גם: iAUDIO X5. לא מצאתי לו אתר באנגלית אבל בקוריאה הוא מופיע. לרוב אם יש בידך מצלמה בעלת שם ז יתאים. הרעיון שזה פועל כמו מחשב, המצלמה מחוברת לנגן והנגן מופעל כמעיין מחשב שיש בו אפשרות לסיור בקבצים. (אם קונים את האי ריבר בארץ אין צורך במשהו מיוחד בשביל האופציה הנ"ל).

danezeq

Member
אם כך:

א. מה השם הרשמי של התכונה? ב. איך אדע אם זה יתאים למצלמה שאני אקנה? (אני עדיין לא יודע איזו מצלמה אני אקנה) ותודה על התשובות

weird dust

New member
עוד תשובות ../images/Emo13.gif

זה נקרא בשפה מקצועית: USB HOST. אפשר לקרוא לזה גם: UOTG. אני לא יודע איך ניתן לדעת, אני חושב שהתמיכה שלו די רחבה, לא ראיתי פירוט שלם של המכשירים שהוא תומך בהם והיות והחיבור הוא פלאג אנד פליי הוא אמור לתמוך בכל מצלמה כמו מחשב. המכשיר קורא קבצים כמו מחשב, ניתן לראות את הקבצים כמו בסייר. ואז על ידי לחיצה על כפתורניתן לבחור אופציות כמו העתק, הדבק, מחק וכ'ו.

danezeq

Member
ואם יש לי 128 מגה מלאים על המצלמה

כמה זמן תיקח העברת הקבצים לנגן לדעתך?

weird dust

New member
אני באמת לא יודע

אבל אני מאמין שהרבה זמן אם הם לא נמצאים בתוך תיקיה אחת או 2. כשזה בתיקיה פשוט עושים העתק ומעבירים למחשב, אם זה סתם זה אחד אחד וזה בעיה. חוץ מזה אם זה בתיקיה בטח כמה דקות, בכל זאת 128 מגה.

למעלה