התכוננות לתואר

roi251

New member
התכוננות לתואר

הי מה שלום כולם כוונתי ללמוד תואר ראשון במדעי המחשב יש לכם עצות או טיפים לתת לי? אני רוצה כבר להתחיל להתכונן עכשיו לתואר תודה חג שבועות שמח

vinney....

אין משהו בטאגליינס לשאלות האלה.... רועי, הנושא נטחן א פעמים (בדיחה מהלימודים - עזוב) , קיצור הנושא די נטחן לא מעט פעמים בפורום ולא רק פה, תחפש הודעות של יוזר בשם אריק.... (לא בטוח שהיוזר הוא רק אריק יכול להיות תוספת אני פשוט לא זוכר...)

generala

New member
../images/Emo36.gif

אגב הבדיקה היא 0א ולא א אבל לא משנה... כנראה שהיוזר הזה לא היה חזק במתמ' דיסקרטית. ולעניינינו... תיקח סמסטר ראשון את הקורס: "אשנב למתמטיקה" -- ולא זה לא נושאי תיכון אלא לקט של פרקים מקורסים חשובים לתואר וזה מכין אותך פיקס למתמטיקה (המהווה את רובו של התואר) כמו שצריך. בנוסף ובטח הבנת כי לא תוכל במקביל לאשנב לקחת קורס מתמטי ולכן תיקח את מבוא למדמ"ח ושפת X. X = כיום זה ג'אווה, בעבר היה פסקל ולאחר מכן C, ומחרתיים יהיה משהו אחר
לשאלות נוספות אל תהסס ובהצלחה !! נ.ב. תירשם לפחות לקורסים הללו להנחיה מוגברת כדי ליצור לך אינדיקציה עצמית ליכולת האקדמית שלך.

roi251

New member
שאלה חדשה לכולם

הי אתם אומרים שהתואר בזבוז?

generala

New member
מה ????

אני לא מבין את השאלה שלך.... מה הכוונה התואר בזבוז ?

roi251

New member
המשך נושא

הכוונה אחרי שלמדים את התואר איזה מקצועות חשובים לעבודה?

maverick 42

New member
תואר ראשון במדמ"ח

מאוניברסיטה (רגילה או פתוחה) הוא בין התארים היותר שימושיים מבחינה תעסוקתית שקיימים לדעתי. כן, יותר מהנדסה. מי שמסיים תואר ראשון עם ממוצע יפה (85 ומעלה) יכול די בקלות למצוא עבודה בפיתוח, שם השכר המתחיל הוא יפה מאוד, וקצה ההתקדמות הוא די מהיר. כמובן שהכול תלוי ביכולות האישיות שלך.

vinney

Well-known member
יש גם א

כשכותבים א בלי אינדקס, מתכוונים לא1.

למעלה