התכוננו ל...שיר אחד שלי

התכוננו ל...שיר אחד שלי

הנצח מת כשהסוף מגיע הנצח מת וכל האגדות גם אצלם הנצח מת כל הפיות והקוסמים הצפרדעים הזאבים והמכשפות תופסים פקודה תוהו ובוהו בכל העולם הרעים משתלטים על העולם ואנחנו עומדים מהצד ולא עושים דבר כשהסוף מגיע הנצח מת כל העולם מתהפך המתים קמים לחיים הטובים מתים כל הילדות, הנסיכות, הסבתאות והנסיך על הסוס הלבן מתים כולם מתים תוהו ובוהו השד הירוק נהפך למנהיג ולבסוף הצחוק שלו נהפך לאופטימיות שלנו ואז השד הירוק מצטט ואומר ``סוף טוב הכל טוב עד עצם היום הזה`` כנראה שמאז אותו היום שהנצח מת ``עד עצם היום הזה`` עדיין בשליטה אך ההבדל... הם מחופשים לאנשים התמימים.

תודה...

אני אומרת לך תודה כי..אני חדשה ואני לא יודעת איך אנשים יגיבו בעתיד כי השירים שלי לא תמיד על אופטימיות ולא תמיד על הצד הורוד למרות ש....ישנם גם טובים אני אוהבת לדבר על עובדות..בדרך דמיונית.. תורה רבה לך אני מעריכה אותך מאוד

שון33

New member
הפתעה

אין לי מילים... מדהים ומהמם... לא תארתי לעצמי שיש בך כזה... חובה עליך להמשיך ולהשתבח אני מצפה להמשך הוקסמתי... ק.ב.

באמת הפתעה!!

תודה... אני מקווה שזה ביננו כי איש לא מודע לכתיבת השירים לא כל שירי נוגעים לי אך יש בחלקם הזדהות קלה או חלקית ולפעמים הזדהות מלאה.. תודה..

שון33

New member
ברור מאליו

מה חשבת שאני הולך להקריא או שירייך בכיתה? כמו סצינה מהסרט של ``פינק פלויד`` ה``חומה`` זוכרת? המורה המניאק מנופף במחברת שיריו של פינק... מנוול... ובאשר להיזדהות.. משורר אמיתי כותב מהדימיון ולא רק מתאר מציאות... כולנו שחקנים במישחק של החיים ביי ק.ב.

מחבלת...

ברוכה הבאה :) השיר שלך גרם לי לשחרר אנחה כבדה... מילים קשות הבאת לנו כאן, השקפת עולם קודרת ולפי דעתי חבל שכך את מרגישה נכון לא קלים הם החיים, אבל זאת לא סיבה לראות את כולם בוגדים ורעים ומחופשים - אני לא מסכימה, מסרבת להאמין ומסרבת להיזדהות אני מניחה שאת צריכה לטעום מכוס האופטימיות אשר, מוכרחה אני להודות, שינתה בזמן האחרון את חיי גם אני ראיתי הכל קודר ושחור משחור... על כן יודעת אני עד כמה נוראה ההרגשה ולכן אני פונה אליך כאן במילים אלו... גיליתי שאם מקלפים קצת את הטיח מגלים עולם שונה אכן מחופשים אנו, עוטים מעטה של קשיחות אך קל מאוד לשנות זאת על ידי מילה טובה או חיוך מקווה כי מצאת משהו בדברי... שמחה שבחרת להשתתף ולשתף אותנו ענבל

למלאך הבודד..ענבל....תודה!!

קודם כל תודה... אבל השיר הזה משקף חלק בעבר ממני לא בתקופתי האחרונה כתבתי אותו בתקופה כואבת בה גיליתי דברים לא נעימים .... האמת שאני אדם חייכני שרואה בד``כ הכל ורוד יום יבוא ותקראי זאת בשירי.. תודה על התגובה

למעלה