התכוננו...

• פותח הנושא yoo
  • פורסם בתאריך

yoo

New member
התכוננו...

נרמזים רמזים בפורום של צ'אנקלאסט שבסוף השבוע הזה תגיע אלינו הגרסא החדשה שתכלול (כולם לקחת נשימה) פול סקרין! :)

XplowBoy

New member
חבל שהדו מימד לא זז אצלי טוב..

פאק!!!! תגיד רק המשחקים של קפקום עם בעיות איטיות?(אני מתכוון שגם עם האק של קפקום הם עדיין נחשבים לאיטים קצת או שזה המחשב שלי =\)

I d a n a

New member
לא יודע...

אצלי Capcom vs. snk2 רץ טוב עם ה-Hack, אבל יש את השלבים הבעייתיים האלו שבהם או שזה מהיר או שזה איטי...

I d a n a

New member
ובקשר לגירסה הבאה...

עדיף שזה יצא עוד כמה ימים, אם הם ישפרו את התאימות של משחקים. כמו לדוגמא DOA 2:LE(עד שהצלחתי להפעיל את זה, זה זז לאט מידי).

Matrix man

New member
נצל"ש- צריך עזרה!!!

תקשיבו הורדתי את הצ'אקנקסט הזה בגרסא 2a הורדתי BIOS והורדתי 2 משחקים: DOA 2:LE ו Capcom VS SNK 2 עשיתי למשחקים כונן וירטואלי דרך הDaemon tool הפעלתי דרך הצ'אקנקסט והאמולטור מפעיל את המשחקים כקובצי מוזיקה... הוא מראה את הסמל של דרימקאסט והכול אבל קורא אותו כדיסק מוזיקה.. פליזזז עזרה.. אני פשוט מתת לשחק Capcom VS SNK 2

yoo

New member
מואו...

אתם לא מבינים, בוינדאוס דיסק של דרימקאסט נקרא כדיסק מוזיקה.. ובשביל שזה יפעל באימולטרו תוריד משחקים עם self boot אם אתה לא מוצא אפשר לעשות את המשחק כ self boot עם תוכנה כלשהי אם לא תמצא תגיד ואני אחפש שוב את התוכה...

yoo

New member
הנה לך

מדריך מלא מהפורום הרשמי של צ'אנקלאסט...

Matrix man

New member
הלינק שם לתוכנה לא עובד...

אפשר לינק ישיר עובד או לינק למשחקים עם Self boot?

yoo

New member
אגב, יודע מה זה boot?

נכון יש צ'יפים של פלייסטישן 1 או 2 שצריך לשים דיסק BOOT כדי לשחק במשחקים צרובים? אותו הדבר עם הדרימקאסט, רק שבדרימקאסט לא צריך צ'יפ, רק בוט... ויש משחקים שאתה מוריד מהאינטרנט שכבר שמו עליהם בוט (רובם)

I d a n a

New member
DOA2:LE

צריך שיסדרו בשבילו כל מיני דברים כדי להפעיל...ולא, כרגע זה לא שווה את זה(זז לאט מידי מכדי שאפשר יהיה לשחק בו).

yoo

New member
כן...גם אני מקווה

המממ אני צריך לקחת מחבר שלי את הגרסא היפנית של דאד אור אלייב היא יותר טובה לפי מה שאומרים..

למעלה