התכנון שלי-הערב שלא ישכח...

flowerboy69

New member
התכנון שלי-הערב שלא ישכח...

קודם כל בהתיחסות למפגש-היה נחמד מאוד.תמיד כיף לראות אנשים שאוהבים את אותה המוזיקה ואיך מוזיקה מחברת בין אנשים ומקשרת בינהם.היה מעניין לפגוש את כל הנפשות הפועלות ולראות את האנשים מאחורי ה"חומה" של המסך. כמו שציינתי במפגש-יש משהו שאני מתכנן כבר זמן רב אבל הוא לא במבנה של "מפגש פורום". אני מתיחס למוזיקה של הפלויד בצורה שבה כל אחד מתחבר ומפרש ממנה דברים כמו שזה מתאים לו ונכון לו אישית וזו בעצם הגדולה שלהם-שהם מצליחים לחבר ככ הרבה אנשים שונים לאותם שירים. התכנון שלי הוא מן ערב הצדעה אישי ללהקה-כמו שאני רואה אותה ומתחבר אליה.בערב הזה יהיו קטעים נדירים של וידאו ואודיו משנות חייה הראשונות של הלהקה ועד עצם ימינו אנו תוך מעבר בין התקופות ובין קריירת הסולו של חברי הלהקה.מה שתכננתי יצא על הנייר דיי מדהים(לדעתי) אבל כדי ליצור את זה דרוש הרבה עזרה מכולם וכמובן השתתפות.זו תהיה מן הכרת תודה שלי ללהקה שמלווה אותי יותר מחצי חיים ותרמה לי ככ הרבה ועזרה לי לתרום ככ הרבה לאחרים.חוץ מזה-זו תהיה הזדמנות להראות ולהשמיע דברים שלא לכולם יצא לראות ולשמוע ואפשר לראות צדדים אחרים של הלהקה ששום דבר כתוב לא יצליח להעביר... מה דעתכם???איך זה בתור המפגש הבא??? ליאור flowerboy

flowerboy69

New member
ואגב-יום האהבה...

כמי שרואה עצמו כ"ילד פרחים" אני מאמין באהבה כדרך חיים וכערך עליון אני מאחל לכולם פה יום אהבה שמח ואמיתי(והמבין מבין) וליקירותי שאני אוהב(עדיין) ולא כאן יותר אני יכול רק לאחל את אותם הדברים שאחלתי לכולם ולאמר שאהבת אמת לעולם לא נגמרת רק ההתיחסות שלנו אליה וההשפעה שלה עלינו ביום יום משתנה. ממני ליאור

flowerboy69

New member
זה לא אמור להיות מפגש פורום

אלא בשהתתפות חברי הפורום.יחי ההבדל הקטן! בכל מקרה הדבר הזה הוא מן חלום קטן שלי ומכיוון שאני תמיד מגשים את מה שאני רוצה אני ינסה לממש אותו ואם לא תהיה הענות משמעותית מהפורום הוא יהיה עם אנשים אחרים אבל ההצעה הראשונה היא למשתתפים פה.

flowerboy69

New member
זה אמור להיות באמת

יצירת מופת...אני עובד על התכנון כבר כמה שנים...זה יהיה מסע של זמן ומוזיקה ממש מהימים הראשונים ועד ימינו ואני יספר על פרוייקט החיים הזה שלי ויספר על דברים שקשורים להשפעה של המוזיקה עלי ולשימוש שנתתי לה בעזרה לאחרים.דרך הגב..."חומרים" זה מילה מסוכנת...:)

Elinor BC

New member
ואו! נשמע מסקרן ומיוחד! אני בעד

קדימה, לתיכנונים הסופים!

flowerboy69

New member
תודה אבל עד כה

לא נראה שהציבור פה התעורר...כנראה הם עוד במחשבות על המפגש שהיה עכשיו...ליצור דבר כזה זה הרבה עבודה....

חרטושה

New member
../images/Emo127.gifאני בשמחה הייתי

באה ותורמת ועוזרת ככל שאני יכולה בכדי להעלות כזאת הפקה. הבעיה היחידה מבחינתי היא שהזמן הקרוב הוא לא זמן כל כך טוב מבחינתי, אבל הרעיון נשמע מאאאאד cool.

אני מתנדב לעזור

בשבתות... וברגילות הממשמשות ובאות אליי. אבל תכתוב את השם שלי בסוף במסך הזה שעולה, טוב?

flowerboy69

New member
קדימה חברים

המשיכו להראות תמיכה בערב המחווה המתוכנן עם הרבה עבודה ניצור משהושנזכור להרבה הרבה זמן...

flowerboy69

New member
צריך צריך

בערב אני מקווה שאנשים יכנסו לצאטונדבר עוד על האירוע המיוחל...

שמיקי

New member
גמני בכיף יעזור...!!!

אני לא הכי טובה ברעיונות.. אבל אם תגידו לי מה צריך לעשות אז בכיף..:)

למעלה