על איזו עבירה?שחובה להכניס לכלא את מי שיצר את המפלצת סינוואר -
את בנימין נתניהו ואת כל אלה שתמכו בו.
תשאל אחרי שתראה .על איזו עבירה?
עד כמה שידוע לי,
טימטום אינו עבירה פלילית.
מתי התוכנית :שחובה להכניס לכלא את מי שיצר את המפלצת סינוואר -
האויב נתניהו מופיע בתכנית : אויבים- סינוואר.מתי התוכנית :
האויבים : נתניהוז
מי שיצר את המפלצת סינוואר זה השמאל ובג"צ השמאלני ביחד עם האו"ם האנטישמי, קטאר ואיראן.שחובה להכניס לכלא את מי שיצר את המפלצת סינוואר -
וביבי?מי שיצר את המפלצת סינוואר זה השמאל ובג"צ השמאלני ביחד עם האו"ם האנטישמי, קטאר ואיראן.
על הפרוסטטה לפני שנכרתה.וביבי?
ישב על הידיים?
שקרן !מי שיצר את המפלצת סינוואר זה השמאל ובג"צ השמאלני ביחד עם האו"ם האנטישמי, קטאר ואיראן.
זו הרמה של השמאל בימינו. כל מי שלא מסכים איתכם הוא שקרן.שקרן !
השקרן הימני נהנה כשדורכים לו על היבלת.זו הרמה של השמאל בימינו. כל מי שלא מסכים איתכם הוא שקרן.
כלומר את כל הפוליטיקאים שהיו בקואליציות ואת כל בכירי מערכת הביטחון של 14 השנים האחרונות?שחובה להכניס לכלא את מי שיצר את המפלצת סינוואר -
ברור שלא.כלומר את כל הפוליטיקאים שהיו בקואליציות ואת כל בכירי מערכת הביטחון של 14 השנים האחרונות?
אז צריך להכניס גם את בן כספית ויאיר לפיד לכלא , ציטוטים נבחרים מהמאמר שכתב בן כספית ב 2022 אחרי מבצע עלות השחר:
זיאד נח'אלה, המנהיג הגולה של הג'יהאד, אתגר את חמאס שוב ושוב והקניט את סינוואר על שמכר את נפשו להטבות הכלכליות וויתר על "ההתנגדות".
חמאס המשיך להשקיע בשיקום עזה, העלאת רמת החיים ושמירה על שקט בגזרת ישראל בעוד הג'יהאד מקניט את בכירי החמאס, אבל לא הרבה יותר מזה.
"לפיד לא אישר כל מה שהצבא רצה, היו דברים שהוא לא אישר
אחת המטרות הייתה להשאיר את חמאס מחוץ ללחימה ואסור היה לפספס.
בחזונו של סנוואר, הרצועה נקיה מכוחות צבאיים שאינם חמאס. סנוואר רוצה שליטה מלאה. מה שקרה ב"עלות השחר" מקדם אותו למטרה הזו, שאינה בהכרח מנוגדת לאינטרס הישראלי
כך הפך "עלות השחר" למערכה הראשונה מאז "עופרת יצוקה" שישראל יוצאת ממנה בתחושת ניצחון - וואלה בחירות 2022
על מסע הפרידה של מפקד אוגדת עזה, ההימור השגוי של הג'יהאד, הערכות המצב, הפאזל המודיעיני המטורף שהרכיבו בשב"כ ובצה"ל, הפינאלה של כוכבי וקור הרוח של לפידelections.walla.co.il
האם בתוכנית הזכירו גם את מאמרו המדובר של בן כספית ?תראה את התכנית ואחרי זה תגבב את השטויות שלך.
התכנית היתה רמה רכילותית של "אני דיברתי עם סינוואר".האם בתוכנית הזכירו גם את מאמרו המדובר של בן כספית ?
אני מסכים בהחלט,בשביל זה אני נמצא בפורום.דברים מסובכים צריכים להיות מנותחים ע"י מומחים
קודם תראה אחרי זה תקשקש.האם בתוכנית הזכירו גם את מאמרו המדובר של בן כספית ?
קודם תקרא את המאמר של בן כספית ואחרי זה תקשקש על תוכנית שמנסה להפיל רק על ביבי את חיזוק החמאס.קודם תראה אחרי זה תקשקש.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.