התכנית "אצל מני"

התכנית "אצל מני"../images/Emo56.gif

מישהו ראה את התוכנית "אצל מני"? אומרים שבקרוב יהיו הנחות של שיחות פלאפון מיוחד לכבדי שמיעה, אני לא חושב שאולי זה יהיה נכון. אבל בעיקר נחכה וניראה האם יהיה הנחה או לא? אומרים שיהיה 50 אחוז הנחה בשבליחת הודעות כתובות יש מישהו ששמע על זה תכתבו בתגובות בתודה חגי יוסף

LordNor

New member
סיכוי קלוש..

מכיוון שחברות הסלולריות הן חברות פרטיות ולא שייכות לממשלה או להסתדרות שבראשה עומד עמיר פרץ, סיכוי קלוש שנקבל הנחה כלשהי בשליחת הודעות כתובות. רק בחברת פלאפון יש סיכוי טוב מכיוון שלממשלה יש חלק בבעלות על פלאפון (אל תשכחו שחלק מהכסף שלנו זורם לפלאפון ומחזיק אותה באוויר). אל תצפה לניסים! (אתה גם יכול בעצמך לנסות לשכנע אותם לתת לך כמה הודעות חינם כל חודש, מי שלא מנסה הפסד שלו! , ההעדפה הזאת ניתנת בעיקר רק לאנשים שנמצאים בתוכנית ההתחייבות).

tofy

New member
לא ממש ראיתי אבל....

ההורים שלי ראו אז הקשבתי קצת למה שהיה שם... הוא אמר גם שהוא גילח את השפם כדי שיוכלו לקרוא את השפתיים שלו. למרות שלא ראיתי אותו..(זה בטח כזה מצחיק!!!!!!!) הוא אמר שחברת פלאפון תיתן לחרשים 150 ש"ח להודעות כתובות משהו בסיגנון

אמא שלי אמרה משהו שונה...

היא אמרה שפלאפון תתן לחירשים 150 הודעות SMS חינם כל חודש.. מה פתאום גילח את השפם??? הוא לא גילח ולא יגלח, דיברו על קיצוץ השפם כדי שיהיה יותר קצר ויהיה יותר קל לקרוא את השפתיים שלו...

LordNor

New member
בקשר לקיצוץ השפם..

עמיר פרץ אומנם לא קיצץ את שפמו בתוכנית של מני בגלל הפיגוע שהתרחש באותו היום. הסיבה לכך, שזהו יום עצוב לכולם והוא לא רוצה לשמוח דווקא ביום זה. בשבוע הבא הוא יקצץ את שפמו לטובת החירשים. בקשר להודעות כתובות, לממשלה יש חלק בבעלות על פלאפון לכן סביר שפלאפון תיתן לחירשים 150 הודעות חינם כל חודש. ובקשר לסלקום או אורנג שהן חברות פרטיות ישנו סיכוי נמוך מאוד שהן ייקחו יוזמה וייתנו כמה SMS חינם כל חודש. (אורנג וסלקום הן חברות שחושבות רק על הרווחים שלהם).

Catty

New member
חחח ../images/Emo13.gif

לא יותר פשוט שישימו כתוביות וזהו...?

tofy

New member
טוב אולי זה באמת היה 150 הודעות-

זה נראה לי יותר הגיוני

למעלה