התכנית בולדוזר בהגשת מיקי רוזנטל

התכנית בולדוזר בהגשת מיקי רוזנטל

התכנית בולדוזר בהגשת מיקי רוזנטל בערוץ 2 עורכת בימים אלו תחקיר בנושא קופות החולים. התחקיר יתמקד בשירות שקופות החולים מעניקות לחולים, בעיות בירוקרטיה ועוד. חולים ורופאים המוכנים להתראיין (גם בעילום שם או בהסתרת זהותם) נתקלים בבעיות שונות בקופות החולים. מוזמנים לפנות באופן ישיר למערכת בולדוזר לדנה סומברג טלפון: 054-4758342 או באמצעות המייל לח"מ [email protected] נאוה עינבר דוברת האגודה למלחמה בסרטן

night mistress

New member
אם אני אתחיל לספר על המערכת..

זה יגמר בבכי.. אפילו רופא לשמירת פריון הם לא רצו לתת לי והייתי צריכה לעבור ועדות והמון שעות של בכי והשפלה עד שקיבלתי הפניה לבדיקה אצל הרופא שרציתי.. "אבל גם בבלינסון יש לך רופאים טובים".. מה איכפת לי מבלינסון קיבינימט? מדובר כאן על ההמשכיות שלי וזכותי לבחור את זה שאני הכי מאמינה בו! רק כשמאיימים בתביעה הם נאותים לתת לך את מה שאת רוצה.. גם עם הכדורים, חודש המתנתי להם עד שהם הגיעו,כל פעם באו אליי עם תרוץ זה או אחר.. כל פעם ועדה, בירוקרטיה, כאילו הלו! להתעורר! כאילו לא מספיק שאנחנו חולים, הם צריכים להערים עוד קשיים בדרך! טוב..אני מפסיקה בשלב הזה אחרי שצינזרתי 50% ממה שכתבתי כי כרגע, אין יותר מקום לכעס בחיים שלי.. אבל אסור לוותר להם, אנחנו משלמים ומגיע לנו את הזכויות שלנו, מגיע לנו שיקיימו את ההצהרות שלהם, כי הצהרות לא נשארות רק על הנייר.. >מתנצלת..הייתי חייבת לפרוק<

אולי מילה טובה

בקופת חולים שלי (מאוחדת) היו בסדר גמור. פרט אולי לוועדות במחוזי שכל בקשה שלי לתרופה מסוימת אמורה לעבור דרכם ובכך להתעכב מעט. למשל- בתחילת הטיפול שלי חיכיתי 3 שבועות עד לאישור התרופות.. אך- יחסית לסיפורים שונים מקופות אחרות אצלי הם היו בסדר.

ihovav

New member
את הסיוט שאנחנו עברנו

מול בית החולים כבר תבתי כאן (לפחות חלק ממנו...) כל עוד אנחנו עדדין נזקקים לשירותיהם לא נראה לי הזמן המתאים לפנות למערכת בולדוזר. כשנעבור את זה, יהיה על מה לדבר... רפואה שלימה לכולם!

דגנילי

New member
אני לא נתקלתי בהרבה תופעות..

חוץ מרופאים שהם אנשים קטנים והם חושבים שהם קצת יותר גדולים מזה.. פשוט שאתה חולה אתה יותר רגיש וגם ככה סובל.. ויש אנשים במערכת הזאת שבאו לעשות פרופר את העבודה שלהם ואין להם רגישות לאנשים שסובלים. מדברים לא יפה ונותנים לך להמתין להם וכל מיני כאלו - כאילו זה משרד ממשלתי כזה.

למעלה