התכנית של אלירז משעממת. הוא משעמם.

התכנית של אלירז משעממת. הוא משעמם.

אם יש מרואיין מענין, אז התכנית בסדר. אבל אם לא - התכנית על הפנים. וכל הזמן שידורים חוזרים. כמה נמאס. וכל הילדות האלה שמתות עליו. תפנימו הבן אדם לא מתאים כדי להחזיק תכנית לילה. הוא רדוד ומשעמם.

THILA9

New member
הרדודה זו את יש לו תכנית נהדרת ואנחנו

ממש לא ילדות צופים בתכניתו מכוןן גילאים רחב ומגוון. מעניין מטעם מי את שבאת לפה במיוחד בשביל להשמיץ אץ תכניתו.

את צופה בטעות בערוץ 24 של ערב הסעודית

אלירז הוא השדרן הטוב ביותר שקיים כיום בארץ מתנהל כמו שועל תקשורת ותיק זוהי דעתי ושיתפוצצו כל הקנאים ,השולחים כל מיני מגיבים להרגיז !!!

אלירז שדרן? אתמול הוא היה מלצר. וכן, אני

מרגישה שאנחנו בערב הסעודית עם רמה כזו של תכניות ורמה כזו של אנשים.צר לי

THILA9

New member
אוריאנה מלצר זה לא בושה מה שאת כותבת

זה כן בושה. תקלטי אלירז כאן בשביל להישאר ואת יכולה להמשיך לקנאות בו.

אירית107

New member
כן מלצר סטודנט ואכשיו שדרן הכי הכי זה הקסם

אוריאנה לאנשים לפעמים יש כישרון טיבעי כמו לאלירז לא נאה לך אז תקדמי לאלגזירה ותרגישי באת בערב הסעודית צרות עין

lolibror

New member
../images/Emo217.gif איזה קושקוש טובה וצייתנית../images/Emo217.gif

reiter5

New member
|!שבת ניפלאה ניכנסתי להציץ ומה אני רואה סוסו

פה בניק חדש חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחרי שחסמו אותה בכל פורום אפשרי ....אז לא להאכיל אותה ואז היא תחזור לאורווה אכולה מתוסכלת ומורמרת .....יום טוב ושבת שלום

lolibror

New member
סוסו הוא כמו "ג'ק המקפץ"../images/Emo6.gifתענוג לשחק עם טרול

כל כך קלים לתפעול
מומלץ!!!!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לסוסו יש אלפי ניקים. היא כל פעם נכנסת תחת ניק אחר, כדי להשמיץ את אלירז. חח רואים שזה אותו בנאדם,כי סגנון הכתיבה שלו אותו דבר.

אירית107

New member
מה הבעייה שלך צרת עין אני בת 55

אני והחברים והחברות של בגילי ואנכנו נהנים מתוכנית לא מפספסים אף תוכנית ורואים באלירז דוגמא למופת

למעלה