התכנית של ה 15-11

מישהו ראה את התוכנית היום?

מאוד אהבתי את הכתבה על ההלוויה של עראפת, זה הראה שגם בצד השני יש בני אדם בדיוק כמונו. דבר ברור, רק שיש ישראלים שלא מבינים זאת. היו שיחות מעניינות עם האנשים שבאו להלוויה.

motyka

New member
ויקי קנפו

ויקי הוכיחה שפרסום סתם לא מעניין, אם אין אחריו אמירה חברתית. עצם העובדה שהיא ויתרה על ניתוח פלסטי ששווה עשרות אלפי שקלים, מוכיחה לדעתי שהיא נשארה נאמנה לעיקרון שגרם לה לעלות לרגל לירושלים.

גיאג

New member
כתבת התחקיר על ראש המוסד

חברים וחברות מערכת יקרים , באתם כמקלסים ויצאתם מברכים , הרי מטרת הכתבה היתה להעמיד את מאיר דגן ( אגב , אין לי שום קשר אליו , כנראה שגם לא יהיה ). באור של מינוי פוליטי / לא ראוי / רוצח או כל "עובדה " אחרת שיכולה היתה לקעקע את יכולתו האמיתית של האיש . הבאתם מס' דמויות , אשר המשותף לרובן היתה ההצהרה, כי מאיר דגן הוא קבלן הצלחות , הוא כמובן צריך "מישהו מעליו " שיפקח , אך כך כולם לא ? מה שכן , שחקתם אותה , עשיתם מהאיש מלך , רציתם "עובדות כואבות " ? , לי נראה שעשיתם לו אחלה שירות .

motyka

New member
לא סתם בני אדם

אלא אלו שבסופו של דבר נחייה איתם. ובכל ראיון כזה אפשר לקנא מחדש ביכולת הביטוי והניסוח של הפלסטינים, אפילו פשוטי העם, לעומת העילגות היחסית של הישראלים.

דור לוי

New member
ויקי קנפו לומדת בדרך הקשה

היא מתחילה ללמוד, את הקשיים במאבקים כאלו. האקדמיה שכנראה חוששת לעזור, אנשים כאלו או אחרים שתופסים טרמפ וכד' יש צורך ברמה זו או אחרת של ידע, עם רמה זו או אחרת של נסיון, עם רמה זו או אחרת של אומץ, עם מידה זו אחרת של מוכנות לשלם מחירים ועם רמה זו או אחרת של יושרה. אפשר לציין כמגמה חדשה התחלה של אמירות מפי האקדמיה. אולם האמירות רובן ככולן הינן בצד התאורטי הכללי. למרות בקשות של ארגונים חברתיים אין שום פעילות של הצעת חלופות ושל בדיקתן (זו אחת הסיבות שהחלטתי להקים את פורום רפורמה כלכלית). יש שיתוף פעולה של האקדמיה עם קבוצות אינטרסים חזקות גם במחיר כיפוף עקרונות "מדעיים". פרופ אסא כשר חזר והבטיח שיענה לשאלות קשות בנושא... עיינו בשרשור ובקישור שבהודעה. אתם מוזמנים להמתין איתי... האם יקום מישהו ויעשה מעשה? נחיה ונראה... לגבי המאבק של ויקי כנפו: הייתי שם... ניסיתי לעזור... היא היתה מוקפת בארגונים ובעצות. לשאלתי, נענתי שדר. לינדה עפרוני מייעצת להן ייעוץ כלכלי. התקשרתי אליה והופתעתי לשמוע את תשובתה: לא, היא לא מייעצת להן ייעוץ כלכלי בשום צורה ובשום דרך. בסה"כ ביקשו ממנה להצטרף לפגישה עם ביבי וכך עשתה. אולי היה לה ייעוץ, אבל לויקי כנפו לא היה יעוץ כלכלי

n e m o0

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מילה, לא ראיתי את התוכנית, אבל הבנתי את הדברים שלכם. פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום שלכם, והחלטתי להגיב

למעלה