התכנית של ה 31/1/05

Vintage Queen

New member
~צריכה עזרה~

טוב דבר ראשון נעים מאוד! אני מנהלת את פורום רוכבים צעירים! היום אחד מהגולשים פירסם תקציר של הכתבה שפורסמה היום (נראה לי) בתוכנית "עכשיו הייתה כתבה על חווה טיפולית עם סוסים ערביים טהורי גזע בגבעת חיים. בסוף 2002 הסוסים החלו לחלות אחד אחרי השני עם בעיות מעיים קשות. סייחים, סוסות, סוסים ובשלב מסוים גם המדריכים. לפחות 4 סוסים מתו... לא הצליחו להבין מה הסיבה, אף אחד לא שיער... התחילו לחשוב שמדובר בקללה שרובצת על החווה. המדריכה חלתה בסרטן ריאות. אישה בריאה, לא מעשנת, לא חיה בעיר עם זיהומים. חיה בטבע. ופתאום היו לה צלקות בריאות שהתפתחו לגידולים. איך זה קורה?! רשלנות של הרשויות. בשדה סמוך לחווה- שדה תפו"א רוסס חומר מסוכן לבריאות. יכול לגרום לבעיות מעיים (שילשולים חזקים וצלקות-גידולים) ולבעיות בריאות (שוב, גידולים.) במשך שלוש שנים שולחים מכתבים לרשויות, מבקשים עזרה ואף אחד לא נענה. רשויות מעבירות את האחריות מאחת לשניה ואף אחד לא לוקח את האחריות על עצמו, אף אחד לא עוצר את סכנת החיים שמשתוללת ליד החווה. ישנה סוסה אחת שהייתה בבית החולים מספר פעמים, עברו כבר שלוש שנים והיא עדיין לא התאוששה. היא עדיין לא מתפקדת. הסוסה הזאת היא אמא, מניקה את הסייח שלה מה שאומר שיש סיכוי שהיא העבירה גם לו. למה אף אחד לא עוזר?! למה אף אחד לא מטפל?! רשלנות של המרססים/הרשות החקלאית ועוד" מפני שלצערי לא יצא לי לראות את התוכנית רציתי לדעת אם למישהו יש עוד פרטים או מאיפה אני יכולה להשיג עוד מידע על המקרה?! זה יעזור לנו מאוד תודה

דליונת

New member
תוכנית 31.1.05 חוות הסוסים

כדאי אולי להמשיך ולבדוק את המצב של הפירות והירקות אותם אנו אוכלים. אם בעקבות התוכנית הבנתי שתפוחי אדמה מרוססים בחומרים רעילים שכתוצאה מכך חלו אנשים וגם סוסים מתו בזה אחר זה. אז צריך לבדוק בהמשך בדחיפות לא?

danaf8

New member
על איזו תחנת רדיו דתית דובר בתכנית

האחרונה?

חודש אחרי, מה השתנה...?

אנשים שבורים, משפחות נהרסו, ממשיכים למצוא גופות של ילדים, רק המסגד עוד איכשהו נשאר על תילו.... רק 500 איש מתוך כפר שלם נשארו בחיים, איך ממשיכים? איך חייםעם הפחד? איך סולחים לאלוהים? היום מתקיים יום התרמה ארצי לנפגעי הצונאמי. אנא פתחו את הלב ותירמו.

motyka

New member
סוף סוף התייחסות

הרבה זמן לא ביקורות הטלביזיה לט התייחסו כלל לתוכנית.

למעלה