התכנסות כל מוחות הפורום

polyethylene

New member
התכנסות כל מוחות הפורום ../images/Emo101.gif

קיבלתי הצעה מעניינת בעבודה, הם יכסו לי את המינוס הנחמד שיש לי בבנק וישלחו אותי ללימודי ניהול רשתות, הלימודים הם כשנה. בתום השנה כשיהיו לי התעודות המתאימות אני אחליף תפקיד בחברה, ממנהלת מחלקה למנהלת הרשתות של החברה כולה. עד פה הכל טוב ויפה, אבל... אני חייבת לחתום ל- 3 שנים בחברה, ואם אני עוזבת לפני תום שלוש השנים האלו, אני אצטרך להחזיר להם את מלוא הכסף. (ואני מדברת פה על 20,000 ₪) מה אתם הייתם עושים במקומי

In Limbo

New member
יש לך סיבה לרצות לעזוב?

זה בסך הכל שלוש שנים.. אם זה יכסה לך את המינוס בבנק, וגם תקבלי כל מיני תעודות וגם תקבלי קידום... למה לא? רעות.

power play

New member
אני לא רוצה לשים את עצמי במקומך

אבל תמיד יש את הטבלה הזאת שעושים- רושמים בצד אחד את הדברים הטובים ובצד השני את החסרונות..ורואים איך התמונה הגדולה נראת לכם. לפי דעתי את צריכה פשוט "לעשות חושבים" (אוהב את הביטוי הזה), ולראות אם את יכולה להמשיך 3 שנים בחברה.. וכמובן שלא צריך להזכיר לך את המצב במשק העבודה הישראלי, הייטק או לא הייטק.

polyethylene

New member
אני יכולה להחליט מתי שאני ארצה...

הקטע הוא שאני כן רוצה ללמוד ניהול רשתות, אבל עניין ה- 3 שנים הזה הוא די מלחיץ, כי אני לא רוצה לקחת את הסיכון שבסוף אני ארצה לעזוב אבל אהיה כבולה בגלל ההחזר בכספי. התייעצתי עם הרבה חברים קרובים, כולם אמרו שהקטע עם ה- 3 שנים נורא מלחיץ, ורק אדם אחד אמר לי שהמצב במשק כל כך גרוע, שאני צריכה לומר תודה לכך שיהיה לי מקום עבודה ל-3 שנים הבאות... טוב, נראה לי שאני אשן על זה גם הלילה, ומחר אתן תשובה... תודה !!!

Major Thom

New member
את רוצה להתעסק בזה?

את חושבת שניהול רשתות יעניין אותך? מצד אחד, זה יגביל אותך אם תרצי לעשות דברים אחרים. אם תמצאי מקום אחר, יותר טוב, או משהו כזה. אבל מצד שני התנאים נשמעים טובים, אפילו מאד, וזה מקום עבודה מובטח ל-3 שנים, ויש קידום וכו´.. אז אם את חושבת שתהני יותר בעבודה כזאת, שזה יותר יעניין אותך ושלא תרצי לעזוב את זה, אז לכי על זה.
כלום. כולם ישנים.

A Pig in a Cage

New member
גם כן דילמה

לצערי אני יכול לעזור לך, ולו רק בגלל העובדה שחתמתי 2.5 קבע כדי לתכנת בצבא, אז אני מניח שבבסיס המתבים שלנו דומים, אבל לך יש הרבה הרבה יותר יתרון עלי. אני הייתי לוקח את זה, אבל אני מאוד סובייקטיבי בכל מקרה, בהצלחה

lazy

New member
ממממממ

אני הייתי מנסה לשנות את זה כך שההחזר יהיה יחסי אם אני אעזוב מיד כל הסכום אם אחרי שנה 2/3 אם אחרי שנתיים 1/3 וכו´ זה יהיה מעט פחות מלחיץ. למרות שאני מניח שאני לא בדיוק הבן-אדם המתאים לעצות בעניני עבודה. עשיתי די הרבה טעויות בקריירה הלא קצרה שלי....

rachelmerav

New member
העצה שלי

3 שנים זה לא כל החיים. אם את ממש מרגישה שזה יכלא אותך, אל תעשי את זה. בכל מקרה אחר אני מציעה שתלכי על זה (3 ש נים זה לא עד כדי כך נורא.)

למעלה