התכנסנו כאן היום

התכנסנו כאן היום

(תמיד רציתי להגיד את זה |ריר|) הפרוייקט שעשינו פעם בפורום קרי, תרגום שמות השירים של קרי לעברית, אחד הדברים
אני ממש רוצה שנארגן משהו כזה גם פה. בגלל שזה פרוייקט ארוך טווח בשל מגוון האומנים דבר כזה ייארך מס' מכובד של שבועות. עכשיו, רצוי שזה יהיה אמן שרוב הפורום מכיר( ולא איזה גברבר לא מוכר) ולכן אבקש מכם(ן) שתשרשרו את האמנים שאתם באמת רוצים שנתרגם את שמות השירים שלהם. הזמרים שייבחרו בידי הכי הרבה משתמשים יבחרו. יאללה! בהצלחה

מי מי מי

ברור שליאן
חחח ריבה. שוגרלנד כלכך!!!!!! שידייזי( ואו זה יהיה קשה) ליידי איי
גם מירנדה תוסיף.

West Doll

New member
וואי זה יהיה קורע!

אני ממש בעד מי שכתבת(חוץ ממשמש כמובן
) נראה לי ששוגרלנד יהיה ממש מצחיק! ושאניה בכלל

LeAnnDylan

Well-known member
מי שמצליחה לתרגם את קיפ מי. מה שהיא רוצה

ולא לכתוב מה כל מילה אומרת אלא ממש להבין מה הם רוצות מהחיים שלנו אני אסגוד לה לנצח
חוץ מזה שאפשר גם להביא את פינת ה"על שולחן הניתוחים" שעשינו בקומונה של ליאן שמנתחים שירים ומוצאים כל מיני מסרים חבויים (גם אם חלק מהם מונפצים
)

Guncrazy

New member
../images/Emo45.gif

בערך כל מי שציינת +קית' אורבן אולי גם בראד פייזלי? בעיקר
לליאן
ואני גם בעד הרעיון של דילן לשולחן הניתוחים. זו הייתה פינה כיפית הניתוח של דסטרקטיב היה מעולה!

MiriOrit

New member
או...עשיתי את זה פעם בפורום שאניה

זה היה מצחיק
מעניין אם אצליח למצוא את זה..

MiriOrit

New member
אני בנתיים מכירה רק את שאניה ואת אלו שהראתם

לי בשבועות האחרונים. אז אזרום עם מה שיש... אחלה רעיון לשרשור

MiriOrit

New member
טוב. טעיתי../images/Emo67.gif

באמת עשיתי סוג של שרשור שכזה... אבל הח'ברה בפורום התחננו שאפסיק משום מה הם החליטו שזה הורס את השירים
אבל מה שכן מצאתי זה את השירים במאמרים ואני חייבת לציין שפעם היה לי יותר מדי זמן פנוי

LeAnnDylan

Well-known member
וואי באמת היה לך זמן פנוי פעם../images/Emo2.gif

אני לא יודעת איך את מצליחה לעשות את זה
אני יכולה לשבת שעות מול הפורום ולכתוב הודעות אבל ברגע שאני מחליטה להיכנס למאמרים כדי לערוך שם קצת דברים נופלת עליי עייפות כרונית אני לא מצליחה להביא את עצמי לעריכת המאמרים המוח שלי משדר אנטי. אני מזה גאה בכל מנהל שמצליח או הצליח לעשות את הבלתי יתאור...

LeAnnDylan

Well-known member
וכמובן שאחרי שכתבתי את ההודעה הזו 5 פעמים

כי כל פעם תפוז החליט לא לשלוח לי
שכחתי לכתוב
ואמג מלכה
זה נראה מדהים!

MiriOrit

New member
../images/Emo6.gif פעם הייתה לי עבודה של ניתוב שיחות

והיה לי כ"כ משעמם בה - שכל מה שעשיתי היה לשבת על המחשב ולהיות באינטרנט. תוסיפי לזה אובססיה לסדר דברים שלא צריך באמת לסדר אותם ויצא לך פורום מתוחזק

LeAnnDylan

Well-known member
כן זה מזכיר לי שפעם כשעבדתי בעבודה משעממת

עם משמרות בלתי נגמרות פורום קרי היה פורום פורה מאוד...
עכשיו נראה לי שגם אם אני אהיה בחופש שנה וכל מה שיהיה לי לעשות כל היום זה להיות בפורום אני לא אצליח להביא את עצמי לארגון המאמרים

למעלה