התכתבויות למטרת "בנק"....

אישון34

Well-known member
פעם הייתי שומר נשים בבנק.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

מה הכוונה ?
לא ממש מקדם את הקשר אפילו לא למשהו מיני קבוע. פעם ב.... ולא מעבר.

יוצר פה ושם קשר - אולי אפילו יש פה ושם מין, אבל משאיר אש קטנה.

לא פעם פעלתי כבנק .... על מנת שאם ממש ארצה ביום מין הימים - יהיה לי משהו.

אחר כך למדתי שאם אתה לא ממש רוצה משהו - עדיף שימחק לחלוטין. שלא תתפתה למה שאתה לא רוצה.

לא לפגוש מישהי פעם ב.... או שאתה והיא נפגשים, או שאתה והיא לא נפגשים.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

היו כאלה שהפעם ב.... היה משולב אצלהן בזה שהן חיפשו קשר רציני ואני הייתי ההתנחתה המינית שלהןן בזמן המרדף על מנת שלא להיכנס לקשר מהר מידי בשל הצורך במין.

אז היה לי סיפור שבחורות ששוכבות אלי במקביל, מוצאות את אהבת חייהן. זה היה נוכן לא פעם.

פעם זכורה ביוחד הייתה שהגברת סיפרה לי שזאת הפעם האחרונה כי היא עוברת לגור עם בעלה לעתיד.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

בכול אופן העולם התהפך כניראה שכן יש שתי נשים בחיי ששומרות אותי בבנק.

אחת מהן רוצה לרקוד איתי ולא מעבר - מפריע לה המצב האישי שלי.

זה די ברור שהיא רוצה לרקוד, כי אני רוקד טופ מאוד.

היא מדברת איתי על מין ומספרת לי על מין, אבל לא ממש רוצה לקדם את זה. למעשה היא רומזת ולא רוצה - למה? כי היא רוצה לרקוד איתי.

עד לפני כמה ימים הייתי שולח הודועת וואסאפ, והיא הייתה וענה פעם בבדיחה ופעם בשטות, ואז הפסיקה לענות, אפשי להניע שוב, היה כבר כמה פעמים, אבל אני החלטתי שזוה די - מחקתי את ההתכתבות ואת המספר.

למצוא עם מי לרקוד אני יודע.

אם בוא אולי נרקוד ואולי לא (מניח שכן, אבל מעט).

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

יש גברת נוספתת שהיה לי קשר קצר איתה לפני המון זמן ופתאום הפכנו לחברים בפייס. היו הודעות כאילו היא רוצה לפגוש בי אבל תמיד יש לה משהו שכבר קבעה.

היינו משאירה אותי בצריך עיון.

גם אותה מחקתי.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

הבנקאות הזאת של לשמור תוכינת חיסכון להי שם - לא פשוטה.

בדיוק דיברתי עם גברת אחת, ובגללה אני כותב את זה.

לפני שנתיים או משהו שכזה באה למין, אירוע חלקי, ומאז מדברת איתי כל הזמן, ותמיד יש לה אירועים בחייה שמונעים ממנה לבוא.

משמרת קשר. מתקשרת לשואל שאות, אבל תמיד מצליחה לא לבוא, או לבוא שיש משהו על הפרק.

היינו שומרת אותי על אש קטנה, לצורכי שימוש באי שם.

תוכנית חיסכון.

אישוניאיש.
תוכנית חיסכון.

doriangray011

Well-known member
פעם הייתי שומר נשים בבנק.

מה הכוונה ?
לא ממש מקדם את הקשר אפילו לא למשהו מיני קבוע. פעם ב.... ולא מעבר.

יוצר פה ושם קשר - אולי אפילו יש פה ושם מין, אבל משאיר אש קטנה.

לא פעם פעלתי כבנק .... על מנת שאם ממש ארצה ביום מין הימים - יהיה לי משהו.

אחר כך למדתי שאם אתה לא ממש רוצה משהו - עדיף שימחק לחלוטין. שלא תתפתה למה שאתה לא רוצה.

לא לפגוש מישהי פעם ב.... או שאתה והיא נפגשים, או שאתה והיא לא נפגשים.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

היו כאלה שהפעם ב.... היה משולב אצלהן בזה שהן חיפשו קשר רציני ואני הייתי ההתנחתה המינית שלהןן בזמן המרדף על מנת שלא להיכנס לקשר מהר מידי בשל הצורך במין.

אז היה לי סיפור שבחורות ששוכבות אלי במקביל, מוצאות את אהבת חייהן. זה היה נוכן לא פעם.

פעם זכורה ביוחד הייתה שהגברת סיפרה לי שזאת הפעם האחרונה כי היא עוברת לגור עם בעלה לעתיד.

בכול אופן העולם התהפך כניראה שכן יש שתי נשים בחיי ששומרות אותי בבנק.

אחת מהן רוצה לרקוד איתי ולא מעבר - מפריע לה המצב האישי שלי.

זה די ברור שהיא רוצה לרקוד, כי אני רוקד טופ מאוד.

היא מדברת איתי על מין ומספרת לי על מין, אבל לא ממש רוצה לקדם את זה. למעשה היא רומזת ולא רוצה - למה? כי היא רוצה לרקוד איתי.

עד לפני כמה ימים הייתי שולח הודועת וואסאפ, והיא הייתה וענה פעם בבדיחה ופעם בשטות, ואז הפסיקה לענות, אפשי להניע שוב, היה כבר כמה פעמים, אבל אני החלטתי שזוה די - מחקתי את ההתכתבות ואת המספר.

למצוא עם מי לרקוד אני יודע.

אם בוא אולי נרקוד ואולי לא (מניח שכן, אבל מעט).

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

יש גברת נוספתת שהיה לי קשר קצר איתה לפני המון זמן ופתאום הפכנו לחברים בפייס. היו הודעות כאילו היא רוצה לפגוש בי אבל תמיד יש לה משהו שכבר קבעה.

היינו משאירה אותי בצריך עיון.

גם אותה מחקתי.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

הבנקאות הזאת של לשמור תוכינת חיסכון להי שם - לא פשוטה.

בדיוק דיברתי עם גברת אחת, ובגללה אני כותב את זה.

לפני שנתיים או משהו שכזה באה למין, אירוע חלקי, ומאז מדברת איתי כל הזמן, ותמיד יש לה אירועים בחייה שמונעים ממנה לבוא.

משמרת קשר. מתקשרת לשואל שאות, אבל תמיד מצליחה לא לבוא, או לבוא שיש משהו על הפרק.

היינו שומרת אותי על אש קטנה, לצורכי שימוש באי שם.

תוכנית חיסכון.

אישוניאיש.
תוכנית חיסכון.
פעם לפני שנים קראו לזה יזיזים יזיזות. לכל אחד ואחת היו כמה בצד שאם בא לך בא לה אז ניפגשים עושים אהבה בלי יותר מדי הקדמות והסברים וניפרדים עד הפעם הבאה. מאחר ולי לפחות היו כמה וכמה. כמעט לא קרה שהיה יום שהיה אכזבה. עברו מספר שנים ולמעשה מספר רב של שנים ולמדתי שמה שאתה לא מתחזק קבוע פשוט נעלם ומאחר ורובנו כמובן נשואים קשה לתמרן וה״בנק״ כפי שאתה קורא לו מצטמצם. וכמובן שבגילנו המופלג צריך גם הפסקה למנוחה.
אני זקוק למכונת זמן. מי מוכר?

אישון34

Well-known member
פעם לפני שנים קראו לזה יזיזים יזיזות. לכל אחד ואחת היו כמה בצד שאם בא לך בא לה אז ניפגשים עושים אהבה בלי יותר מדי הקדמות והסברים וניפרדים עד הפעם הבאה. מאחר ולי לפחות היו כמה וכמה. כמעט לא קרה שהיה יום שהיה אכזבה. עברו מספר שנים ולמעשה מספר רב של שנים ולמדתי שמה שאתה לא מתחזק קבוע פשוט נעלם ומאחר ורובנו כמובן נשואים קשה לתמרן וה״בנק״ כפי שאתה קורא לו מצטמצם. וכמובן שבגילנו המופלג צריך גם הפסקה למנוחה.
אני זקוק למכונת זמן. מי מוכר?
אני לא ממש מצליח בזה.

זקוק לסוג של קשר ממושך, בעיני אמיתי.

הגברת שאהבה נפשי אחרי שנפרדנו רצתה שנמשיך להיפגש אחד לחודש - למין בלבד.

סרבתי.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

אני לא חושב שהיה הי שם אירוע מיני שלא התאהבתי שם בגברת.

שיש אירוע והוא חד פעמים - אני חש את עצמי מנוצל.

חובה להיות בקשר ממושך וראוי.

בגדול אני מעדיף תמיד שהיא תואהב לרקוד, ככה גם התחביב לשי יבוא ברמה זאת או אחרת על סיפוקו.

אישוניאיש.
זקוק נואשות לאהבה חדשה.

Ellis Murphy

Well-known member
נשמע לי כמו מעייף ומתיש...

כיום כבר תוכניות חיסכון זה אאוט, sp500 in.

פעם נהגו לשמור כסף מתחת לבלטות

למעלה