התכתבות עם מירי

rafibuc

New member
התכתבות עם מירי

שלום! אני כותב בשם בתי מירי שהיא בקרוב תהיה בת 17 ואינה יכולה לכתוב באופן שוטף. אני מבקש שתכתבו לה הרבה חומר שיהנה אותה. מירי ילדת cp ובנוסף לכך היא סובלת גם מאפילפסיה. השבוע מירי התאשפזה בבית חולים בגלל התקפים רבים וארוכים, למירי יש כלב בשם חומי שהיא אוהבת מאד. תודה ושלום לכולם.

סימונה4

New member
למירי.../images/Emo39.gif../images/Emo107.gif

אני נכה CP בת 47. מקלידה ברגל. אשמח להתכתב עם מירי דרך איימילים. אם היא תרצה בכך. וביינתיים, חג ט"ו בשבט שמח לך ולמירי.

למירי תרגישי טוב קבלי../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif|כל

אני בת 20 וחצי יש לי cp אשמח עם נתכתב ואם אפשר לעזור אז בשמחה

aya28

New member
למירי ואבא שלה../images/Emo24.gif

למירי שלום אני מקווה שתרגישי טוב בקרוב ושתחזרי הביתה מהר, אני בטוחה שחומי מתגעגע אליך ורוצה אותך קרוב אליו. אני מאוד אוהבת כלבים וגם לי יש כלבה שאני אוהבת מאוד. קוראים לה צ´יקיט והיא קטנה ומתוקה. הבת שלי (בת שנתיים) משחקת איתה המון. אני מאחלת לך רק טוב ושולחת לך
וגם
ואשמח להתעדכן חג ט"ו בשבט שמח איה

סקיטוש

New member
היי מירי

היי מירי, ברוכה הבאה לפורום. מקווה שתהני פה, ותכירי אנשים מקסימים. גם לי יש כלב, אבל לבן ושמן - ואנחנו אוהבים אותו מאד. והכי חשוב, תרגישי טוב.

ל-RAFIBUC שלום רב!

קודם כל, ברוכים הבאים לפורום שלנו. אם תשאיר לי במסרים האישיים, כתובת אי-מייל, אני אוכל להתכתב עם מירי ולעודד אותה, כי גם אני נמצאת במצב דומה, C.P., ואפילפסיה. כשהייתי ילדה, היו לי כלבות נקבות שקראו להן חומי, ואהבתי אותן מאוד. נשמח אם תישאר איתנו, תעדכן אותנו במצבה של מירי, וכמובן, במה אנחנו עוד יכולים לעזור כדי לשפר את מצבה. גם אני הייתי מאושפזת בבית-החולים בגלל התקף אפילפסיה, כך שיש לנו הרבה דברים משותפים, ליאת.

היי

אני מקווה שתרגישי טוב לי יש כלב ששמו ריצ´י וחתול ששמו שמנציק והם ממש חמודים

כלב וחתולה

כל הכבוד על מאמצי העידוד למירי. תודה גם על הסיפורים החמודים על החיות שיש לך. עכשיו גם מבינים למה החלטת לקרוא לעצמך כלב וחתולה, ליאת.

למירי היקרה ואבא שלה ...../images/Emo140.gif

ברוכים הבאים לפורום היקר שלנו תרגישי טוב מירוש אני בת 26 נכת CP ואשמח להתכתב איתך מה מעניין אותך ? מוזיקה ? ספורט ? טלוויזיה ? ספרי שנדע ממה את נהנת ...

למעלה