התכתבות עם AXN:

Chandler Rulz

New member
התכתבות עם AXN:

המכתב שלי:
-----Original Message----- From: Igor Glizer [mailto:[email protected]] Sent: Monday, August 23, 2004 3:31 PM To: [email protected] Subject: יש לי שאלה..​
שלום, אני ממש נהנה לצפות בערוץ שלכם, ויש לי שאלה קטנה: האם אתם מתכוונים לשדר עונות נוספות של "תיקים באפלה" (עונות 4-9) בהמשך, או שנצטרך להסתפק בשלושת העונות הראשונות בשידורים חוזרים? תודה רבה, איגור. ---------------------------------------------------------------------------------- התשובה שלהם: (שיש לציין שלקחה שבוע ויום ועוד במסמך Doc.. על מה ולמה?) איגור שלום, ראשית תודה על מכתבך. אנו משתדלים לרכוש סדרות טובות ומגוונות שישביעו את רצונם של כל צופי הערוץ לכן אנו משקיעים בכך עבודה קשה ומאומצת. ככל ערוצי הטלוויזיה, גם אנחנו, חייבים לרכוש זכויות לפני שידור. הנושא נמצא בתהליך ועד שהוא לא יסתיים, לא נוכל לומר בביטחון אם נשדר את ההמשך של 'תיקים באפלה'. בינתיים יש ברשותנו 3 עונות (73 פרקים) של הסדרה 'תיקים באפלה' שמשודרות במרתון של יום ששי (ושידור חוזר ביום שבת). ברגע שנדע יותר פרטים על פרקים חדשים ניידע את הצופים בערוץ באמצעות הפרומואים, בפורום וכמובן בעיתונים השונים שם מופיע לוח שידורים שבועי. בברכה, צוות AXN.

fasi

New member
בקיצור...

הסיכוי אני אוכל לראות את שאר הפרקים של תיקים באפלה בטלוויזיה , הוא קטן כי כשהם יחליטו בסופו של דבר כן לשדר זה יהיה או שאני כבר יהיה בצבא וחא יהיה לי זמן לראות או אני הגיע לגיל שאני החשבו שכל מה שמראים בטלוויזיה זה לא חינוכי (אני מקווה שזה לא יקרה) ואז תיקים באפלה לא יעניין אותי (מה שלא נראה לי שיקרה...אני מקווה)!!!!

hrgo

New member
תגובה ראויה. ו...

בינתיים הם לא יפרסמו אם כן או לא. רק לקראת סוף העונה השלישית.

blagen

New member
כן, גם אני שלחתי אליהם מכתב דומה

והם גם אמרו לי שהם ינסו, ושהם מקווים שאני אמשיך להיות צופה של הערוץ ובלה בלה בלה.

למעלה