התלבטויות ומחשבות בנוגע להצעה

התלבטויות ומחשבות בנוגע להצעה

ידידה שלי רוצה להכיר לי איזה חברה שלה, לא ראיתי אותה מעולם (את החברה של הידידה כמובן...) הבחורה(אחרי שידידה שלי שאלה אותה אם בא לה להכיר מישה ולחר שסיפרה לה קצת עליי) מסכימה-אך,היא רק רוצה "לדעת" לפני שאני מתקשר....(מה זה אומר צריך להתכונן לזה????) ועכשיו הבעיה: מעולם לא עשיתי את זה ! (להתקשר למישהי שנתנו לי את הטלפון שלה מבלי שראיתי אותה,דיברתי איתה וכו') מה לעשות? להתקשר אליה? על מה לדבר איתה? לזרום עם השיחה? להכין נושאי שיחה מראש? להציע להפגש? מה??? אני לא יודע אפילו איך להתחיל את השיחה אני מדמין שזה יכול להיות כך:"אני:"שלום,מדבר XXX..מי?? נו,הבחור שרוצים להכיר לך..." אוי איזה אימה...זה נראה לי כל כך מלאכותי ובעיקרון לא הייתי מסכים לזה בחיים,לולא ידידה שלי היתה אומרת שמדובר ב"מותק של בחורה..שווה וכו'" ועוד משהו קטן...למה מאז שנפרדתי מחברה שלי כל הזמן רוצים להכיר לי?(זה אומר שאני נראה כמו מישהו שמחפש? שאני לא יכול להסתדר בעצמי? כל עצה תתקבל בברכה

joshh

New member
אוי איזה חמוד אתה ../images/Emo140.gif

מה אתה כ"כ לחוץ ? תקשר, תגיד לה:"שלום מדבר XXXX" היא כבר תזרום... דברו שיחה קצרה, ואז תגיד לה שאתה מעדיף להיפגש איתה כי את לא רוצה ששניכם תבנו ציפיות סתם מבלי לראות אחד את השני. לכו לאיזה בית קפה או משהו כזה, ותכירו... בנוגע לזה שמחפשים לך, בד"כ זה נובע מאכפתיות. נסה לזרום, שחושבים יותר מידי זה כואב בראש :) כך שזה ניראה אתה מסתדר יופי לבד אז מה אתה דואג. עוד טיפ: אתהכ בכיף יכול להגיד לבחורה זאת פעם ראשונה שאתה עושה דבר כזה, ואם לא ידידה שלך הייתה אומרת לך שבאמת שווה להכיר אותה לא הייתה עושה את זה. תעשה חיים, joshua

magenta73

New member
אני.... אני....

אני הופכת עכשיו לדובון אכפת לי ורצה לחבק אותך. אתה כזה חמוד... ברור לי למה כולם רוצים להכיר לך משהי, אתה מן הסתם חתיכת מציאה... אז קודם כל תרגע. תתקשר. תגיד אני זה וזה, כן ההוא שההיא נתנה לי ת'טלפון שלך, וזהו... אל תדאג, השיחה תזרום. אם היא לא תזרום, כנראה שזה גם ככה לא היה כתוב בכוכבים שזה יקרה... כן, זה מוזר, כן, זה קצת מלאכותי... אבל זה קורה. היה לי קשר מאוד חביב ונחמד עם בחור ש"נתנו לו" את הטלפון שלי. ואחרי השיחה המוזרה בא הדייט ואחרי הדייט באו עוד הרבה דייטים, עד שזה נגמר. כי זה נגמר...... אתה לא צריך לתכנן שום דבר... בטח שלא להכין נושאי שיחה מראש... תהיה אתה. אני בטוחה שתקסים אותה. ואני גם בטוחה שתדע אם זאת בחורה שהיית רוצה לפגוש מעבר או שלא. בהצלחה.

עוד כמה תהיות שהייתי חייב לחלוק

להציע להפגש? איפה? פשוט,יש לי תסביך עם פגישה ראשונה-מעין פוביה לא מוסברת אני "אוכל סרט" שכל הסובבים אותנו יידעו שמדובר בפגישה ראשונה (המלצרים הזוגות ברחוב במסעדה/בבית הקפה/ובכלל-זה כנראה נובע ממהמשחק שלי ושל הלשעברית שלי.. בכל מיני מקומות היינו בוחנים זגוות ומתערבים אם זו הפעם הראשונה שהם נפגשים,אם מדובר על בלינד דייט,וכן הלאה) בגלל זה אני בוחר כל מיני "מקומות הזויים" (שיכולים להפחיד מי שלא מכיר אותי, כגון מבצר אנטיפטרוס,פיקניקים בעמק האלה,שיטוטים ביער בן שמן ובכלל בילויים במקומות נטושים בעלי עבר היסטורי וכו'...מה לעשות בקשר לזה? אתם מציעים לי להתמתן? אגב,חמוד...זו לא מחמאה בעיני, מעבר לעובדה שחמוד זה לא סקסי בעליל ושכל הזמן אומרים לי "חמוד", בשלב מסוים זה הופך להיות מעליב,זה מה שבחורות רואת בי? חמוד??? (תינוקות הם חמודים,ילדים קטנים בהצגות של כיתה א' הם חמודים, אבל אני??? חמוד????) לא רוצה להיות: חמוד,"ילד טוב","מלח הארץ","מותק","נשמה",כפרה (איש וסגנונו הוא...) ושלל הכינויים שמדביקים לי...(בעצם אני לא יודע מה אני רוצה)

magenta73

New member
you sexy mother focker

יותר טוב? כן, תתמתן. בית קפה יעשה את העבודה. מקומות הזויים רק יפחידו את הבת-זוג הפוטנציאלית. צא מהסרט, אקיצר...

voguemaster

New member
אל תיעלב

תהפוך את זה לנשק. תירה במיידי תגובה משעשעת, הנה כמה דוגמאות: * כן, גם את חמודה. מזכירה לי את האחות הקטנה שמעולם לא הייתה לי, עם הקוקיות והדובי
. * חמוד מדי בשבילך
* כולן מתות עליי... גם את ??
* יאללה, עוד אחת שמתאהבת בי תוך 2 שניות...
(עם פנים רציניות! לפחות בכמה שניות הראשונות!) * באמת זכיתי בתחרות החמוד של השנה 2005! איך ידעת ?
* אני יודע, בואי נדבר על זה
(אחד האהובים עליי
). * יותר חמוד ממך...
* עוד לא הכרנו ואת כבר מתחנפת אליי ? שלא תחשבי שמחמאות פשוטות קונות אותי
בקיצור, יש מלא מלא אפשרויות, תשתמש בדימיון שלך. כמובן, אלו תשובות לבחורות שאתה לא ממש מכיר (כלומר לא ידידות/משפחה)
. תעביר אותן בנימה הומוריסטית משו (לפעמים פרצוף רציני עושה את זה הכי טוב) פועל גם על "מתוק", "בונבון" וכל וריאציה אחרת
.

איזה מתוקי אתה ../images/Emo20.gif

תתקשר ותיזרום היא כבר הסכימה שתקבל את הטלפון שלה אז קדימה אל תמתין אולי זו הנסיכה תזרום יקירי בהצלחה

למעלה