מחפשת בריאות
New member
התלבטויות לגבי יציאה לעבודה והמשך הנקה
אחרי שנה מדהימה של בית עם שני הקטנים שלנו, הגיע הזמן לצאת לעבוד.
התלבטתי מאוד על גובה המשרה, ובסופו של דבר הלכתי על המקסימום - משרה מלאה.
יש לי עבודה אופציונאלית שצריכה להתחיל בעוד כשבועיים וחצי (עוד לא התקבלתי סופית אבל כנראה שכן).
כבר ישבתי עם שכנה שלי וסגרנו שהיא תשמור עליהם בחודשים הקרובים (לשנה הבאה יש להם משפחתון של התמ"ת), סגרנו פינות של תשלום וגם קבענו שהיא תכין להם ארוחת צהרים... אבל על מה לא חשבתי? על ההנקה!
כמובן שאני לא חוששת שזה אומר שהם כבר לא ינקו, בשאר שעות היום.
אבל הם הולכים להיות שם כ 7 שעות כל יום והמקסימות שלהם שהם רגילים להיות בלעדי ובלעדי ההנקה הוא 4 שעות...
איך אני עושה את זה? כדאי לי לשאוב כדי שיקחו בקבוק בהעדרי? (מזכירה שהם בני שנה)
אמקד-
גם מבחינתם - הם לא זוכרים מה זה בקבוק (או שאולי כן? ואני זאת שלא זוכרת?)
וגם מבחינתי - איך אדאג שלא יהיה גודש? ואיך אשמור על האפשרות שהגוף לא יתרגל לכך ש7 שעות ביום אין הנקה? כי אני רוצה להניק גם בסופ"ש... בשעות האלה גם...
טוב, יצא לי ארוך, מקווה שמובן.
ואשמח לשמוע מהמנוסות בעניין!
תודה רבה...
אחרי שנה מדהימה של בית עם שני הקטנים שלנו, הגיע הזמן לצאת לעבוד.
התלבטתי מאוד על גובה המשרה, ובסופו של דבר הלכתי על המקסימום - משרה מלאה.
יש לי עבודה אופציונאלית שצריכה להתחיל בעוד כשבועיים וחצי (עוד לא התקבלתי סופית אבל כנראה שכן).
כבר ישבתי עם שכנה שלי וסגרנו שהיא תשמור עליהם בחודשים הקרובים (לשנה הבאה יש להם משפחתון של התמ"ת), סגרנו פינות של תשלום וגם קבענו שהיא תכין להם ארוחת צהרים... אבל על מה לא חשבתי? על ההנקה!
כמובן שאני לא חוששת שזה אומר שהם כבר לא ינקו, בשאר שעות היום.
אבל הם הולכים להיות שם כ 7 שעות כל יום והמקסימות שלהם שהם רגילים להיות בלעדי ובלעדי ההנקה הוא 4 שעות...
איך אני עושה את זה? כדאי לי לשאוב כדי שיקחו בקבוק בהעדרי? (מזכירה שהם בני שנה)
אמקד-
גם מבחינתם - הם לא זוכרים מה זה בקבוק (או שאולי כן? ואני זאת שלא זוכרת?)
וגם מבחינתי - איך אדאג שלא יהיה גודש? ואיך אשמור על האפשרות שהגוף לא יתרגל לכך ש7 שעות ביום אין הנקה? כי אני רוצה להניק גם בסופ"ש... בשעות האלה גם...
טוב, יצא לי ארוך, מקווה שמובן.
ואשמח לשמוע מהמנוסות בעניין!
תודה רבה...