התלבטויות קשות.......

Josette

New member
התלבטויות קשות.......

אני מתחילה ללמוד סיעוד שנה א', כידוע תואר עמוס מעל ומעבר (סמסטר א' - 33 ש"ש, סמסטר ב' - 39 ש"ש) אני לא נתמכת כלכלית ע"י ההורים. כמו שכבר התלהבתי קודם, התקבלתי למלגת אימפקט (ב"ה), הדורשת ממני בין השאר 4 שעות התנדבות בשבוע. בעבודתי הנוכחית הציעו לי להישאר במשרת סטודנט והשכר והתנאים שמציעים לי הם ממש סבבה, מאוד קורץ לי... השאלה היא, האם אני לא אתפוצץ מרוב העומס?! והאם אצליח ללמוד כמו שצריך?! מה דעתכם, מה הייתם עושים במקומי? כמובן שההחלטה בסופו של דבר תהייה שלי, לפי היכולות שלי והשיקולים שלי, אבל הייתי רוצה לשמוע דעות... תודה!

רק את מודעת ליכולות שלך אבל אם יש לך את מלגת

אימפקט שהיא מעבר לנדיבה, לא הייתי מתעקשת להחזיק גם בעבודה. אבל זו אני, החרשנית, הלימודים בראש מעייניי (והמערכת שלי פחות עמוסה משלך...כעשרים וארבע שעות כאשר מעבר לזה אני עובדת בהיקף של 16 שעות שבועיות ועוד רבדים)

tutiris

New member
המערכת שלי דומה

בשנים א'+ב' היו לי המון שעות במערכת ועבדתי בעיקר בחונכויות. היו כאלו בכיתה שלי שהצליחו לשלב גם עבודה. הדעה שלי בנושא זה היא כמו של הנסיכה- גם אני מעדיפה להשקיע בלימודים. אם את חושבת שאת מסוגלת, זה אפשרי ויש לי הרבה דוגמאות כאלו מהכיתה שלי. אני מכירה את עצמי והעדפתי שלא...

למעלה