התלבטויות... שאלות שעדיין אני מנסה לברר

התלבטויות... שאלות שעדיין אני מנסה לברר

עוד שבת עוברת, ושוב אני חושבת על חיי ועל נשים ומה שקורה אצלי. ככל שהזמן עובר אני מוצאת שהתשוקות שלי הן כלפי נשים, איתן אני מפנטזת על קשר רגשי על סקס, ןהגברים נהיו פחות מעניינים. רגשית אני לא מצליחה לדמיין קשר עמוק ותשוקתי עם גבר, לעומת זאת עם אשה...
ואיך זה שהגעתי למצב הזה? פעם זה היה בכל זאת אחרת... לפעמים אומרים לי ש'אנחנו חיות של גם וגם' או שאני 'מתבלבלת בין משהו רגשי למיני' 'שאני בורחת לנשים כי עם גברים לא הולך טוב' שזה סוג שלפתרון... או שככה אני מנסה לעורר אצל בעלי את הרגשות המנומנמים שלו... ואני לא יודעת למה להקשיב. קשה לי להחליט כי אני לא מאפשרת לעצמי להתנסות. לא רוצה לסכן כעת כלום מהתא המשפחתי... וכנראה שעוד כמה שנים זה יהייה כך
האם זה מוכר למישהי? שבאמצע החיים התשוקות משתנות כל כך? ומה שהיה בעבר כאילו נמוג... ורק נשים נהיות מושכות ממש? והאם הפנטזיה היא באמת מייצגת את המציאות...?
אני יודעת שאני כבר היון זמן 'טוחנת' את אותו הנושא, אך עדיין אשמח לשמוע, לנסות להבין יותר גם מנסיון של אחרות. יקרה לי המשפחה שלי אני לא רוצה לטלטל את הספינה הזו סתם...
שתהייה שבת שלום

אנסה לענות קצת

לי היתה התנסות לסבית בתקופה שהנישואים שלי היו במצב סביר מינוס.
אני חשבתי שההתנסות היא משהו שסתם בא לי להתנסות ושזה רק סקס נטו.
אוי כמה שטעיתי!
ההתנסות טלטלה את ספינת האם וגרמה לחור שמשקיע את הספינה.
כרגע אנחנו ביעוץ זוגי אבל אני לא ב100 אחוז בתוכו מה שמקשה מאוד על הטיפול.

אני משערת שאת בטווח ה10 שנות נישואין והחיים שלך ברוטינת עבודה וילדים, בעלך לא מנהל איתך שיחות ולא מתקרב ללב שלך וזה בדיוק הזמן הנכון להתאהב באישה (כי כולנו על הספקטרום הלסבי).
לכי ליעוץ זוגי ואחכ תשאלי שאלות.

לפני ההתנסות הייתי מתאהבת בנשים ואחכ שוכחת מהן, אחרי ההתנסות זה כבר לא יוצא לי מהראש. במידה ואת גם נוכחת בפורום זה את יותר קרובה ללסביות, אולי ,ורק אולי, יעשה לך טוב גם להתנתק מפורום זה ולנסות להתאהב חזרה בבעל, ולמצוא חברה טובה לצאת איתה מדי פעם לקפה ולרכל איתה על הבעל הילדים ושאר העולם.
זכרי בעל הוא לא תחליף לחברה טובה וחברה יכולה לתת דברים שבעל לא יתן לך. תנסי שהיא תתן לך הכל עד הסקס. אני יודעת שלמצוא חברה טובה זה קשה. ואחרי 36 שנןתי יש לי רק שנתיים חברה טובה ברמה שהיא יודעת עלי הכל!
בהצלחה

תשובה

אכן 10 שנות נישואין. ילדים עבודה כעת בהריון. אכן היו בעבר התאהבויות בנשים. לפני כשלוש שנים הייתי במסגרת עבודה בקשר עבודה עם מרכיבים מאוד אינטימיים מבחינה רגשית עם אשה שהתאהבתי בה יותר מכל התאהבות שהייתה לי בחיים. כנראה זה לא הייתי רק אני אך נוכח אופי ההיכרות שלנו זה לא נמשך. מאז לא שוכחת אותה. ונשים מעניינות אותי יותר ויותר. גברים פחות ופחות. כבר כשנה אנחנו בטיפול זוגי שמיטיב את המצב אבל לא מספיק. אני לא מסופקת ממנו לא רגשית לא מינית, לא כל כך נמשכת, לא כל כך רוצה ולא כל כך טוב בינינו. אנחנו חברים טובים הוא אוהב אותי, הוא אבא טוב, חבר טוב בדרכו, משקיע ועוזר אבל זה לא ממלא אותי זה לא בדיוק זה.
אני אומרת לעצמי שאני חייבת להחזיק ככה עוד כמה שנים בגלל הילדים. אך אני לא יודעת אם אצליח לעמוד בזה עוד. התסכול רגשי ומיני והחוסר שאני חווה גדול והתשוקות עלפי נשים מתעצמות. לא רוצה לבגוד. לא יודעת איך להחזיק את כל זה וממשיכה כאילו כרגיל.
איך אפשר 'להתאהב מחדש בבעל' זה לא דבר נשלט בדיוק....

התלבטויות..שאלות שעדיין מנסה לברר-תגובה

שלום לך "שוחה עם הגלים",
קודם כל, נשמע שאת חווה בלבול וחששות, בגלל המשפחה ואינך יודעת מה לעשות. טוב שהעלת את הדברים למרות שזה לא פשוט, ודורש אומץ.
אם את מרגישה מוכנה, קיימת מעין קבוצת תמיכה דיסקרטית של נשים, שנפגשת פעם בשבועיים במרכז הגאה בת"א, בליווי מנחה מקצועית, הקבוצה נקראת: "נשים לסביות בארון נשואות לגבר" ובה תוכלי לפגוש נשים נוספות שחוות את אותן ההתלבטויות כמוך. ניתן לברר פרטים על הקבוצה עם המנחה אירית: 052-4897153.
אפשרות נוספת, באם את מרגישה צורך לדבר על ההתלבטויות, היא לפנות אלינו לקו הקשב "יש עם מי לדבר" של האגודה הלהטבי"ת בטלפון: 03-6205591
בפייסבוק: "יש עם מי לדבר"
במייל: [email protected]
בצ'אט: באתרי הקהילה השונים
בווטסאפ:058-6205591
הקו פועל בימי א'-ה' בין השעות 19:30-22:00 ומתנדבי הקו נמצאים כדי להקשיב ולסייע בנושאים השונים הקשורים.

בברכה,
יעל - מתנדבת בקו הקשב

למעלה