התלבטות אחרונה, זקוקה לעצה...

Alongi

New member
התלבטות אחרונה, זקוקה לעצה...../images/Emo4.gif

שלום לכולם אנחנו זוג צעיר שרוצה לצאת קצת לחופשה... יש לנו היתלבטות אחרונה בין המקומות הבאים: מלון אמירי הגליל באמירים, צימר של משפ שרף ברמות, הצימר של משפ מרום בכחל (רומנטיקה במרום), והצימר בדרך של רותי בכחל. מישהו מכיר מישהו שמע??? נשמח לעצות! תודה יש לכם אחלה פורום.

drtrip

New member
בבקשה../images/Emo13.gif

כל המקומות שבחרתם טובים,יפים,מקסימים ונהדרים. אך השאלה שלכם מזכירה לי ששאלו את הבת שלי מה ההבדלים בין שלושה סוגי פירות לבין ירק. זהו ההבדל בין הצימרים למלון אמירי הגליל. אמירי הגליל זה לא צימר וכבר יש הבדל גדול ומשמעותי. השאלה מה אתם מחפשים. אם אתם אוהבים סגנון של מלון בוטיק ברמה גבוהה זהו המלון. אם אתם מחפשים צימרים ברמה גבוהה הבחירה שלכם גם נכונה. עוד לפני שאתם שואלים על פירוט כל צימר וצימר השאלה היא לאן הולכים צימר או מלון בוטיק.

Alongi

New member
טוב אז ככה...../images/Emo9.gif

מה שבא לנו זה חופשה מפנקת, וממש לא בא לנו להיתאכזב (זה מה שקרה בפעם האחרונה שהלכנו לצימר בוסתן הגליל) אז השאלה היא על הרמה של המקומות ואם יש מישהו שהיה שם ויכול לתת חוות דעת. תודה!

drtrip

New member
עדיין קשה לענות לכם אך אנסה...

מלון אמירי הגליל מבחינת פינוק- סוף הדרך, זהו חאן עתיק ששופץ ושוחזר. החדרים מקסימים, הנוף משגע, ארוחת הבוקר ברקיע השביעי... החדר טיפולים והגקוזי-ספא במבנה נהדרים-לדעתי.

alex38a

New member
למתלבטים

אני מכיר את הצימרים של משפחת שרף והם מעולים וגם השירות טוב. אם אין שם מקום אז נסו גם אצל משפחת גולדשטיין ברמות.

מלוקקת

New member
רותי בכחל,ללא ספק

רותי מקסימה,הבקתה מהממת (הג'קוזי ענק) ערסל זוגי,נוף לכנרת,וילונות אדומים שצובעים את העץ בצבע של רומנטיקה וסקס,מה עוד ניתן לבקש???? תהנו מכל דקה,כל שניה :)

למעלה