התלבטות אמיתית

yuvalon10

New member
התלבטות אמיתית

אני סוחר שאת עיקר המיומנות שלו רכש בשוק המעוף במשך כ- 6 שנים. כאשר עברתי לפורקס נפתח בפני עולם חדש ומלא.
במסגרת נסיונות שאני מבצע בדמו אני מצליח להגיע לרווחים יפים, אבל יש מס' בעיות שגורמות לי לחשוש ולהיות סקפטי האם להמשיך ולהשקיע בתחום. אשמח לקבל את עזרתכם:
1. גם כאשר עובדים עם סטופלוס קיימת אפשרות לנפילות מהירות שלמיטב הבנתי קורות פעם במספר חודשים ואשר מי שיש לו פוזיציה פתוחה יפסיד את כל התיק גם אם יש לו סטופלוס, אפילו סטופ קרוב יחסית. האם זה נכון שסטופלוס לא תופס במקרים הללו - עובדה שתביא למחיקת התיק כולו בשל שיעור הצניחה החד?
2. קראתי המון חומר ברשת שממנו ניתן להבין שכל הפורקס זה סוג של 'רמאות' אחת גדולה, כי אף אחד לא מרוויח באמת. אצלי בדמו אני רואה תוצאות יפות, ושיטות המסחר שלי מוכיחות את עצמן, אבל השאלה היא האם זה באמת אפשרי להיות סוחר מורווח בפורקס, כאשר יש כל מיני טענות קשות נגד הפורקס, כולל מסוחרים מפורסמים בעלי נסיון עשיר במסחר במניות ובשוק ההון האמריקאי.

3. אגב, חלק מהטענות קשורות לברוקרים שמנהלים זירות נגדיות או כאלה שפשוט מרמים אותך, ולא מאפשרים לך למשוך רווחים ו/או בכלל.

אודה לכל מי שיגיב באופן עובדתי ומתוך נסיון. חשוב לי לבצע את הבחירה הנכונה.

התלבטות

1. סטופ לוס: יש מקרים [כמו לא מזמן בלילה עם GBP]. אבל המקרים שזה קורה ללא התראה הם נדירים [כמו החלטת הבנק השוויצרי ומטבע ה CHF].
BLACK SWAN EVENT
רוב הפעמים ידוע שיהיו חדשות כלכליות וניתן לצאת מהשוק עד שהסערה תחלוף.
2. רוב הסוחרים לא מצליחים. הרוב הכמעט מוחלט. אבל לא כולם. זה דומה לפוקר- יש את השחקנים שמצליחים להשיג תוצאות חיוביות לאורך זמן , וזה גם בגלל שהם טובים- יש להם שיטות טובות וגם בגלל שיודעים לנהל סיכונים ולהיות ממושמעים.
יש המון סוחרים מקצועיים בחו"ל שגם מפרסמים את תוצאות המסחר שלהם, חלקם אולי מרמים אבל לא כולם.
3.אין ספק שיש הרבה רמאויות. אבל אני חושב שיש ברוקרים [בעיקר בחו"ל אבל עכשיו שהרגולציה נכנסת לארץ לאט לאט גם בארץ] שהם פחות רמאים. לא הייתי חושב שהם לגמרי ישרים אבל ירמו את הלקוחות בקטנות ולכן מי שבאמת טוב כנראה יכול להצליח.
&nbsp
אני אישית הפסדתי הרבה כסף בשוק. סוחר שנה.
אני חושב שאחד הדברים שלא מספרים בכל הקורסים זה שכדי להיות סוחר מוצלח צריך לעבוד קשה , ללמוד ושזה לוקח הרבה מאוד זמן. וגם כנראה זה לא מתאים לכל אחד.
מכיוון שיש לך נסיון בשוק ההון- הייתי מעריך שיש לך סיכוי יחסית טוב להצליח גם בזה.
הייתי ממליץ להפקיד סכומים קטנים בהתחלה, לנהל סיכונים ולעקוב באופן מדויק אחרי הפעולות שלך וכו'.

למעלה