התלבטות -אנא חברים כל תשובה תתקבל , חייבת עזרתכם

may301

New member
התלבטות -אנא חברים כל תשובה תתקבל , חייבת עזרתכם

היי חברים,
יש לי אפשרות להתחיל השבוע קורס אינטנסיבי לקראת מועד יולי ואני חייבת לקבל החלטה בהקדם.
הרקע איתו אני מגיעה הוא לא מזהיר ,3יחידות מתמטיקה בקושי ו-4 יחידות אנגלית . אני רוצה מאד להתחיל את הקורס אך מה אעשה במידה והחומר ירוץ מהר מדי ?כמו שאני מכירה את עצמי , אני חייבת זמן לעכל כל נושא ואולי בקורס לא היה לי זמן לזה .
ההתלבטות היא האם ללמוד אולי לבד בחודשיים האלה , אולי כך אצליח להתעכב יותר על נושאים שאני פחות שולטת אם ארכוש ערכת הכנה עצמית עם הסברים מפורטים ואתן לעצמי זמן יותר לכל נושא באופן מסודר.
מה ההיתם ממליצים דווקא לאלו שלא חזקים, אבל כן רוצים להשקיע בחודשיים האלו ובעלי משמעת עצמית סבירה.. הקורס יקשה או יקל?

ויליאם4

New member
לדידי...

הי.אם זו פעם ראשונה מומלץ לקחת קורס כיון שיעשה לך סדר בבלאגן.אם עשית פעם את הבחינה אפשר ללמוד לבד ואף רצוי.הן בקורס והן עצמאית תצטרכי להשקיע לבד לא מעט.הקורס בא להעניק לך מסגרת במידה ומשמעתך הסבירה לא תאפשר לך להתמיד בלימוד אינדיבידואלי.כל טוב.

lolly93

New member
לדעתי

בתור פעם ראשונה לקחת קורס אינטנסיבי זה פחות טוב. אם את לא מנסה להסתמך על הרשמה מאוחרת ולהתקבל השנה, עדיף לך לעשות את הקורס של מועד ספטמבר והקורסים יתחילו בסביבות יוני כבר. בינתיים תוכלי לקרוא ספרים באנגלית ובעברית ולהתחיל ללמוד מילים. לדעתי ככה תנצלי את כספך וזמנך באופן הטוב ביותר.
&nbsp
אבל, אם את מתעקשת ללמוד למועד יולי בכל זאת, עדיף שתקחי קורס, לטעמי ללמוד לבד זה עדיף למי שעשה כבר קורס בעבר..
בקורסים מלמדים מעבר למה שיש בספרים, ולכן למידה עצמית ככל הנראה תוביל לציון נמוך יותר..
&nbsp
בהצלחה :)

למעלה