התלבטות--- אשמח לעיצה מכל מי שיודע מה לעשות.

ברוך 28

New member
התלבטות--- אשמח לעיצה מכל מי שיודע מה לעשות.

שלום לכל חבריי הפורום. אני עומד בפני התלבטות כעת. רציתי להגיש בקשה להגירה עוד מחודש אפריל, אך משנודע לי כי ביולי משתנים התקנות והחוקים וכי כל מי שהגיש אחרי 28/2 יחושב עפ"י התקנות החדשות שאמורות היו כאמור להתפרסם ביולי, החלטתי להמתין ולהשהות את הגשת הטפסים. כעת מי שהגיע חודש יולי מתברר לאט לאט כי אין כנראה סיכוי שיהיה משהו חדש לפני ספטמבר ואף יש כאלה שכותבים חודש נובמבר, העניין הוא כזה... האם להגיש כבר עכשיו כדי לפחות להכנס לתור כי יש אנשים שהיו אמורים להגיש אחרי שמגישים עכשיו ועוקפים אותי בתור או בכל זאת להמתין לתקנות החדשות ולפירסומן?? יש לציין כי עתה אני מגיע לרף הניקוד המתאים. אולם אינני בטוח כי כאשר תפורסם הרשימה שהמקצוע שלי יכלל בה. יש לציין דבר נוסף כי המקצוע שלי נמצא במקצועות תחת לחץ באיזור BC למרות שאני מעוניין להגר לON. מה דעתכם? מושבניק?? אמיר?? דני?? אתם הדומיננטיים כאן מבחינת הידע וההבנה, אולם אינני פוסל אף אחד ואשמח לשמוע ולקרוא את דעת כל מי שחושב שיודע מה לעשות הכי טוב!!! תודה מראש.
 

BEAR1

New member
הייתי בהתלבטות דומה

הייתי בהתלבטות דומה כי גם אצלי יש סיכוי כי המקצוע לא יופיע וגם אצלי להיום המקצוע רשום כמבוקש ב-BC. אני פספסתי בשבוע להגיש את המסמכים לפי התור הישן (אולי אם הסיפור מתארך עד נובמבר יחלו את התור החדש רק מנובמבר...:) הגשתי את הטופס המפושט בתחילת מרץ כי: 1. בכל מקרה הרגשתי שזה יכול לקחת יותר זמן ממה שהשלטונות אומרים ואמרתי חבל על הזמן נגיש ונראה מה יהיה. 2. אין לי בעיה לחכות שנתיים-שלוש, אני דווקא בעד לחכות כדי לחסוך כסף ולרכוש עוד ניסיון. העיקר לא דחייה סופית. הדבר היחידי שמדאיג אותי אם המקצוע לא יופיע (כי זה לא היי-טק), אז "להתאים" את הטופס מחדש בטח יראה חשוד, אם בכלל יהיה אפשרי. אני נוטה להחלטה להגיש.
 

amirshuval

New member
תחכה לספטמבר

לא יהיה שום הבדל משמעותי מבחינת ההמתנה,אבל התמונה תתבהר ותוכל לכלכל את צעדיך בצורה יותר טובה.אנחנו בתוך לוח הזמנים לפרסום התקנות.החוק אושר,השרה פינלי פתחה בסידרת ההתייעצויות עם גורמים בשוק העבודה,והאירגון שבו אני חבר,CSIC,קבע כנס מנדאטורי בונקובר לתחילת ספטמבר שאמור לעסוק בתקנות החדשות.CSIC לא היו מתחילים ככה סתם בהרשמה וגביית כסף.הם יודעים את לוחות הזמנים של CIC למרות שהם לא התפרסמו באופן רשמי.
 
למעלה