התלבטות בבחירת מסלול

reuto

New member
התלבטות בבחירת מסלול

שלום לחברי ומנהל הפורום אנו מתלבטים לאיזה מסלול הגירה לגשת. בעלי בא מתחום הייצור (מנהל ייצור ומנהל מפעל ברזומה המקצועי) מצד אחד - הגירה דרך מסלול הקהילה בוויניפג קוסם לנו, הליווי של הקהילה החינוך היהודי והעזרה שמקבלים בהתחלה מצד שני - המקצוע של בעלי אינו מופיע ברשימת המקצועות הדחופים במניטובה, הוא כן מופיע ברשימת המקצועות הדחופים באלברטה, גם חיפוש באתר מונסטר העלה הרבה יותר משרות בתחומו באלברטה מאשר באזור וויניפג. אבל קצת מרתיע להגיע למקום בו אין ליווי של הקהילה היהודית (למרות שקלגרי נראית לי עיר יפיפייה ומעניינת, אולי גם יותר מוויניפג) אנו לא לחוצים בזמן, כך שקיצור התהליך מבחינת זמן כאשר מבצעים הגירה במסלול הקהילתי לא מהווה יתרון מבחינתינו. אז מה כדאי? אשמח לקבל עצות, האם זה לא סיכון להגר למקום שבו אין הרבה הצעות עבודה בתחום? האם מישהו מאזור וויניפג יכול להעיד על אפשרויות עבודה בתחום של בעלי באזור? תודה

dannyk27

New member
טעות

כל מקצוע בתחום הייצור מאוד מבוקש כאן. אין לי מושג למה זה לא מעודכן ברשימה, ייתכן שיש לזה הגדרה שונה.

reuto

New member
תודה דני

באתר מונסטר נתקלתי רק בשתי עבודות בתחום זה, יתכן ולא הקלדתי את ההגדרה הנכונה, ובעניין דומה, במידה ויש ביקוש למנהלים בתחום הייצור באזור וויניפג, האם יש/אתה מכיר מהגרים שמגיעים לקנדה ומתחילים בעבודתם הראשונה כמנהלים בדרג ביניים-זוטר כגון מנהלי יצור?

dannyk27

New member
בהחלט יש

כעקרון, אף אחד לא נשאר כאן ללא עבודה, ומוצא לעיטים במהירות שיא. אין לי הכרות כל כך עם התחום, אבל אני מכיר כמה אנשים אשר עובדים במגוון תחומי הייצור. כידוע רוב המשרות בקנדה, בעיקר בדרג הביינים גבוהה לא מתפרסמות, אלא לרוב עוברות ב network. אילו הייתם קרובים לנחיתה הייתי מציע לשלוח כבר קו"ח, אבל עבורכם זה עדיין מוקדם. אם זאת אני אופטימי רק בשל העובדה שקיימים בעיר לא מעט מפעלים וגם כאלו שעומדים לעבור לכאן בשל ייתרון המיקום והעלות. בהצלחה

reuto

New member
תודה רבה לך על כל האינפורמציה

באמת משנה את התמונה עבורינו

למעלה