התלבטות בין אוניברסיטת ת"א לבר אילן

maymayush

New member
התלבטות בין אוניברסיטת ת"א לבר אילן

שלום לכולם,

אשמח לעזרתכם בנוגע להחלטה היכן ללמוד תואר ראשון בפסיכולוגיה - נרשמתי בהתחלה גם לת"א וגם לבר אילן, ות"א שמו אותי על סימן שאלה ורק שלשום הודיעו לי שהתקבלתי... כך שיש לי עוד יומיים בערך להחליט לאן ללכת. השאלות שלי הן איזו אוניברסיטה נחשבת ליותר טובה מבחינת תוכן התואר הראשון בפסיכולוגיה והמרצים, ובאיזו אוניברסיטה יותר קשה להגיע לממוצע בעזרתו ניתן להתקבל לתואר שני? גם שמעתי המון סיפורי זוועה על היחס לתלמידים והתחרותיות בת"א, יש בהם אמת?

ושאלה נוספת כללית יותר - האם זה אפשרי לשלב עבודה עם הלימודים לתואר ראשון? (אני מדברת על משרה סטודנטיאלית 3 משמרות בשבוע).

תודה רבה לכל המשיבים!

maymayush

New member
ועוד שאלה אחרונה

בבר אילן המערכת שלי כרגע היא בהיקף של 22 שעות בסמסטר על פני 3 ימים, האם גם בת"א המערכת בנויה בצורה דומה? הבנתי שיש מן מכרז על הקורסים, יכול להיות מצב שהמרכז הזה ימנע ממני לסיים את כל קורסי החובה או שהוא רק על קורסי הבחירה?

שוב תודה

pandapple6

New member
גם אני הייתי במצב דומה = )

גם לי בדיוק הודיעו שהתקבלתי לאת"א וכבר תכננתי ללמוד בבן גוריון
במקרה שלי הבחירה באת"א יותר נבעה משיקולים כספיים אבל אני יכולה להגיד לך שיצא לי לדבר עם אנשים באת"א והם אומרים שיש שם כל מיני סוגים של אנשים ולא כולם תחרותיים

לגבי שילוב העבודה הבנתי שזה תלוי במערכת שאת בונה אבל אין כל כך זמן לעבוד

אין סיכוי שלא תוכלי להרשם לקורס חובה, מקסימום המזכירות של החוג מטפלת בזה.

בהצלחה

maymayush

New member
תודה על המענה

בינתיים אני רשומה לשתיהן, נראה מה יהיה... את לומדת בת"א? מרוצה שם?

maymayush

New member
אהה מגניב!

אז נתראה שם
(בתקווה שיהיו לנו בכלל שיעורים חופפים... קיבלת כבר את המערכת? שלי יצאה בסדר חוץ מקורסי הבחירה שלא קיבלתי כלום, מה שלא טוב אני מניחה).

למעלה