התלבטות בין אייפון לגלקסי S לסטודנט

asiel1

New member
התלבטות בין אייפון לגלקסי S לסטודנט ../images/Emo22.gif

שלום למומחי הפורום אני מתלבט בין אייפון לגלקסי S {הייתי רוצה HTC אבל אין בהו"ק והמימון נגמר....
} לצרכים הבאים : מסך מגע חובה {סיימתי עם כפתורים ....} קריאה {ואם אפשר כתיבה } של אופיס וPDF בעברית ואם אפשר גם תוכנה לספרים {לא להשתעמם באוטובוס
....} משיכה ,קריאה וכתיבה של מיילים מגימייל והוט מייל לוח שנה איכותי ,אנשי קשר ברמה סבירה צפייה במניות וחדשות שוק ההון מהארץ והעולם וואו חברה, אני מה זה טובע באינפורמציה ואודה מאוד לתשובתכם

da^Lord

New member
זה בסיסי

בגוגל יש יומן,אנשי קשר,תיבת מיילים,פיקאסה (לתמונות) DOCS .. כל אלה הם אפליקציות בסיסיות הקיימות כבר בחשבון גוגל שלך. האנדרואיד בהיותו טלפן של גוגל מסתנכרן בצורה מאוד פשוטה ויעילה עם כל אלה יש לך גם אופיס וגם אדובי ועוד אפליקציות לקריאת PDF האמת שגם אייפון יכול אבל ההעדפה שלי היא הגלקסי מהרבה שיקולים שאני לא בטוח שישנו לך כי אני לא יודע מ אתה אוהב ומחפש. דוגמא להבדלים בין המכשיר. ווידג'טים. אני מניח שיומן יהיה לך חשוב כסטודנט.. בגלקסי אפשר לפתוח יומן כווידג'ט ואז הוא תמיד פתוח לך במסך הבית באייפון אי אפשר ,באייפון כדי לראות מתי הפגישה ההבאה צריך לפתוח את היומן במיוחד.. לי אישית זה פחות נוח אני מעדיף שזה יהיה פתוח לי כדי שלא אשכח לבדוק.

עמיתR

New member
לא יודע מה רמת המולטיטסקינג בIOS4,

אבל בנסיעת הרכבת האחרונה, הפעלתי בגלאקסי S נגן מוסיקה ברקע , גלשתי ברשת, ובין לבין החלפתי מסרים עם חבר בתכנת WHATSAPP, כשהמעבר ביניהן פשוט, קל, ולא דורש סגירת אף אחת מהן. לא זוכר מתי נהניתי כל כך מגדג'ט..

פגית

New member
מצטרפת

אני גולשת, מקשיבה למוזיקה,מתכתבת בצ'ט הפייס ובין לבין גם עונה לשיחות..

סוג ב

New member
אם הבאת את היומן כדוג', הוא בטח חשוב לך

יש לי גלגקסי S והיומן, זה הדבר הכי בשימוש והכי בעדיפות אצלי. כל היומנים שמצאתי, לא נותנים אפשרות להוסיף מסמך לפגישה (משהו שאפשר ביומן של גוגל) איך אני מצרפת קובץ ליומן שלי, או לרשימות מטלות ותזכורות? מישהו הציע לי לפתוח תיקיה ולקרוא לה לוח שנה ולקרוא לקבצים לפי ימי הפגישות, הבעיה היא, שלא הצלחתי לשים את התיקייה במסך הבית וזה סתם מסורבל להכנס כל פעם לקבצים ודפדף עד התיקיה.. בקיצור, אולי מצאת, אולי אתה יודע.. אשמח לעזרה ממך או מכל קורא אחר..

פגית

New member
כמה דברים

אתחיל ואומר שאני בעלת גלקסי s בערך חודש,סטודנטית במשרה מלאה ולא מכירה את האייפון פרט ל10 ד' שימוש ומשחק עם אייפון של חבר. כל מה שאתה דורש מהמכשיר העתידי שלך קיים גם בגלקסי וגם באייפון בחרתי את הגלקסי על פני האייפון מסיבות רבות, כמו הגודל, המשקל, הקרינה, האפשרות להחליף סוללה ועוד. אחרי שרכשתי, החזקתי את האייפון- מזל מזל שאין לי אייפון- רק על פי הגודל של אייקונים, העובדה שהכל נמצא במסכי הבית, שלא נדבר על העובדה שתהיה כבול למחשב אחד עליו מותקנת האייטונס-ממש יריה ברגל לדעתי, לסטודנט שלומד עם אחרים, רוצה פתאום לראות למישהו משהו, לקרוא מאמר ברכבת ועוד. נוסף לזה-הגלקסי מתחבר למחשב כהתקן חיצוני וזה מאוד מאוד נוח, הסינכרון לגוגל, snap n go של סמסונג שמאפשרת בלחיצה על המצלמה לעביר כל קובץ מהדסקטופ שלך למכשיר.. כשתיכנס לפורום אייפון השכן יגידו לך בדיוק הפוך, אני מאמינה ששני המכשירים הנל טובים, כל אחד בנוי לקל יעד אחר, ושניהם ראויים שישתמשו בהם,קח את שניהם ליד ותראה מה נוח לך. בגלל שאתה לא מחפש תוכנה ספציפית שקיימת באחד ולא באחר, לדעתי השיקול הינו נוחות בלבד, מתוך מערכת השיקולים העליונה שלך כמובן-פרמטרים יבשים כמו שציינתי בהתחלה- משקל, גודל וכזה.. אני יכולה להגיע לשיעור, לבקש מחברה את הסיכום\הקלטה ותוך שניות באלף ואחד דרכים שונות לקבל אותו..

voguemaster

New member
אגב

זנחתי את SNAP N GO... מגניב אבל יותר פשוט ויותר קל להשתמש ב-DROPBOX..

פגית

New member
להעברה של הרבה זה אכן פחות נוח

לי זה היה מאוד נוח כשהכנתי כרטיסיות כי בשתי פעולות זה היה בכרטיסיה. יש גם דרופבוקס:) אגב שאלה באמת- איך אני מגדירה סינכרון אוטומטי של הקבצים מזמן זה ואילך בדרופבוקס-כלומר שכל קובץ חדש שנשמר יסתנכרן ולא אצטרך לזרוק לשם במיוחד? תודה..

asiel1

New member
חברה, ממש תודה רבה!!! אני כנראה אלך על הגלקסי

alex155

New member
לא תתאכזב.

אייפון הוא ככל הנראה, שיצא לי לשחק איתו לא הרבה בגלל המחיר שלא מצדיק בעיני את ההשקעה ובגלל שאני שונא עגלי זהב שכולם רצים אליהם. מה שכן, בשנתיים וחצי האחרונות אני משתמש בטלפונים מבוססי אנדרואיד, הטלפון העכשווי שלי זה הגלקסי ואני יכול להבטיח לך שזה מכשיר נוח, כייפי, קל, מהיר ובגרסא 2.2 (המגוירת של אורנג') בינתיים לא היו לי כל מיני מחלות שהתמודדתי איתן במכשירים קודמים כמו ה- My touch של T-mobile. בקיצור, אתה לא תתאכזב מהמכשיר!

רענן 25

New member
ובכל זאת...

יש לי גם וגם. בכל השאלות ששאלת, שני המכשירים די דומים, כשיתרון של הגלקסי הוא באמת בעניין הווידג'טים וגם היכולת לבצע פעולות ממסך הנעילה מבלי להכנס למכשיר עצמו. ובכל זאת, אם עניין היומן חשוב לך, אציין רק שאף יומן באנדרואיד מגיע לרמה של week calendar של האיפון. מאד מאכזב. למי שלא מכיר אותו, זה לא צריך להפריע. אבל ברגע שמכירים אותו באייפון, כל יומן אחר נראה עלוב. מקווה שהם ב week calendar עובדים גם על גרסה לאנדרואיד. אולי באמת אכתוב ואשאל אותם. בהצלחה עם כל החלטה שתקבל. שתיהן מצויינות.

nwperson

New member
בדיוק בזמן....

איכשהו נפלתי על יומנים מבאסים ממש. תודה!

sandbird4

New member
אלה שימושים בסיסיים מאוד

כל אנדרואיד, גם כזה ב-100 שקל עושה את כל אלה. השאלה היא מה אתה צריך מהפיצרים המתקדמים יותר? האם אתה צריך מצלמה טובה? האם אתה גולש הרבה באינטרנט הסלולרי? האם י לך סים דור 3 או דור 2? קשה לענות לך כשכתבת רק על פיצרים בסיסיים שיש בכל טלפון מהשנים האחרונות. השאלה גם האם אתה לחוץ לקנות הרגע או שאתה יכול להמתין עוד חודש כשיצאו מלא דגמים חדשים במחירים מצחיקים (יחסית). בכללי: אם אתה לחוץ כרגע לקנות ואתה חייב מצלמה טובה ודור 3 - קנה גלקסי. אם אתה לחוץ לקנות הרגע ולא אכפת לך ממצלמה - יש מלא אנדרואידים זולים, גם דור 3 שיותר יקרים, ככה שחבל לשרוף כל כך הרבה כסף על הגלקסי. אם אתה יכול לחקות חודש - חודש הבא יהיו לך מלא סלולרים חדשים ברמה יותר מהגלקסי אבל עולים פחות משליש מהמחיר בחו"ל של הגלקסי.

למעלה