התלבטות בין מכשירים

yosex

New member
התלבטות בין מכשירים

שלום, אני רוצה לקנות נגן MP3, עכשיו הבנתי שלא כדאי לקנות את הנגנים הזולים אלא רק את הנגנים עם שם טוב כמו Creative. עכשיו יש לי התלבטות בין שני מכשירים של החברה אשמח אם תעזרו לי. CREATIVE MUVO TXFM 1024MB CREATIVE MUVO V200 1GB נ.ב יש עוד נגן שראיתי בפרסומת כאן בתפוז מה אתם אומרים עליו? http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?Ref=43&PID=24051

לי יש את ה N200

והוא מעולה. אמנם החלפתי אוזניות . אבל אני מרוצה. רק שיש לי 256 ורציתי להשתדרג לג`יגה.

shay0600

New member
הנגן בפירסומת

הנגן שראית בפרשומת הוא נגן ג'נרי וכאן בפורום לא ממליצים על נגנים ג'נרים בגלל שכמעט כל יום מגיע מישהו עם תקלה שלא ניתן לסדרה לפורום כמה סיבות למה לא לקנות נגן ג'נרי תוכלי לקרוא בקישור הבא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1292&a=57929&c=0&sc=0&ssc=0

weird dust

New member
אני יכול לנסות

אישית אני לא ממש אוהב את הקריאייטיב (אני מתעסק עם כל מיני נגנים ויש את אלו שאני אוהב יותר ואת אלו שפחות תמיד זה ככה
) אם תשים לב הנגנים מאוד דומים, שניהם מחולקים ל2: חלק אחד נגן וחלק אחד בטריה. אני אישית ההיתי הולך על CREATIVE MUVO TX FM 1024MB מה שקורה זה שהנגן הנ"ל הוא מעיין שיפור של השני. יש בו תמיכה של USB2 להעברת קבצים יותר מהירה ועוד כל מיני פונקציות נוספות. (לגבי ה1024 זה שווה ג'יגה ככה שזה אותו נפח)

yosex

New member
שניהם usb2

וחוץ מזה על איזה נגן היית ממליץ לי במקום הקריאטיב? אני רוצה נגן משהו כמו מה שהצגתי גם בנפח ג'יגה, שישמש כדיסקאונקי, מתאים לריצה, קטן ועם רדיו טוב. אני רוצה להשקיע משהו כמו ה900-1000 שקל

יאיר B

New member
יש כל מני:

איריבר, איאודיו, סטורמבלו... תוכל להסתכל בזאפ ולקבל מושג על מחירים, למשל בקישור למטה.

yosex

New member
כן אני מכיר את האתר

אבל אם תוכל להביא לי המלצה על דגם יותר ספציפי עם הדרישות שאמרתי שיהיה איכותי קטן מתאים לריצות עם רדיו טוב ובמחירים של 900-1000 ש"ח

יאיר B

New member
אני לא אבחר עבורך דגם - זה התפקיד

שלך. בקישור הקודם נתתי לך כמה אפשרויות. כולם עומדים בדרישות שלך (איכותי קטן מתאים לריצות עם רדיו טוב) וכולם במחירים שאתה מוכן לשלם. עכשיו תורך לבחור אחד מהם. תקרא את המפרטים שלהם באתרי המכירות ותמצא את זה שנראה לך הכי נחמד.

למעלה