התלבטות בין נגן IPOD ל SONY

dinraz

New member
התלבטות בין נגן IPOD ל SONY

עד היום הייתי נעול על 6GB של מיני IPOD. היום נגלה לי הMP3 של סוני עם 20 GB. מה אתם ממליצים? מה עדיף לי לקנות? בתודה מראש

יאיר B

New member
מה כדאי לך לקנות? זה אני לא יודע

להגיד לך. אני יכול לספר לך קצת עליהם ואתה תחליט לבד. סוני הוציאה את קו הנגנים החדש (HD) כמענה לאיפוד (הם קראו לו iPod Killer). הם מכילים פיצ'רים דומים מאוד (גם למיני יהיה מסך צבעוני עוד מעט). החיסרון של הסוני הוא באיבזור שלא ניתן להשיג (לאיפוד מיוצרים אין סוף אביזרים שניתן לקנות בישראל במחיר מופקע במיוחד) שמשלים את הנגן. כמו כן, האיפוד הוא הרבה יותר סטייליסטי ובעל ממשק נוח יותר. בנוסף, אם תקנה איפוד בחו"ל - האחריות עליו תעבוד גם בישראל. לגבי סוני - רק נגן שנקנה בישראל מישפאר יהנה מאחריות שלה (וזה נכון לגבי כל דבר של סוני בכלל). הייתרונות של הסוני הם בסוללה חזקה יותר ובקיבולת גדולה יותר. כמו כן הסוני תומך בפורמט הקנייני Atrecy 3 Plus שמאפשר לקווץ את המוזיקה לפי 3 מפורמט mp3 וכך נכנס יותר מוזיקה בנגן (אבל שום נגן אחר לא יכול לנגן את הפורמט הזה).

gt-master

New member
הפורמט הוא ATRAC3PLUS>>

בקשר לאחריות:סוני הם חברה ענקית ורצינית.מנסיון שלי: אם תהיה לך בעיה עם מכשיר שקנית בחו"ל ותפנה לסוני במייל,הם ישלחו אותך לתקן את המכשיר בישפאר כי ישפאר בעצם מייצגת אותם בארץ ואני חושב שהם חייבים לתת לך שרות (פשוט תפנה קודם לסוני). בקשר לאביזרים:רב האביזרים של איפוד הם אביזרים סטנדרטים בצבע לבן ובמחיר מטורף. מה כבר צריך? שלט? לסוני יעלה לך פחות. תיק?אפשר למצוא גם לסוני. כל השאר זה המצאות בשביל פריירים שמשלמים. אם ההתלבטות בין איפוד מיני לסוני אז בטח סוני. דבר נוסף וחשוב : סוני נשמע יותר טוב.

יאיר B

New member
ישפאר היא חברה פרטית ולא סניף

של סוני (בניגוד לידע למשל). לכן הם לא כפופים לסוני העולמית ויכולים לצפצף על מה שסוני תגיד להם (למרות שסוני לא תגיד להם כלום). ישפאר לא מטפלת במוצר שלא נקנה דרכה (ואפילו לא מוכנה לשלוח אותו לתיקון בחו"ל, אפילו לא על חשבון הקונה כמו שעושים בארקדיה). תוכל לקרא את הסיפור הבא שקרא לרון מברג (אומנם בעניין מחשב ואיו, אבל המדיניות היא אותה מדיניות - אין שירות).

יותר קבוךת בסוני? האמנם? P=

אם אתה קונה מחו"ל אז הקטע של האחריות משחק לטובת האייפוד כמה שיאיר אמר.. ואם אתה קונה בארץ "ידע" מוכרים אייפוד דור רביעי ב1600 שח (אם עוד נשאר להם)

למעלה