rustyliver
New member
התלבטות בין נגנים, אין הגבלת מחיר..
טוב המצב שלי הוא כזה מביאים לי מתנה, חברים של המשפחה, מארה"ב נגן כל מה שאני צריך לעשות זה לבחור וזאת בדיוק הבעיה אף פעם לא התעניינתי בנגנים, לא חשבתי שיהיה לי כסף לקנות אחד ועכשיו אני צריך לבחור ובמהירות מציעים לי נגן של 20 ג'יגה, ipod, iriver - זה לא משנה המחירים אצלהם לכולם כמעט אותו דבר ולי אישית לא אכפת כמה ישלמו
הדרישות שלי מהנגן הן כמובן איכות גבוהה יכולת העברה מהנגן למחשב (איך שהבנתי האייפוד לא נותן את האפשרות, לא בלי תוכנות מיוחדות..) הקלטה (לא חייב, אבל בהחלט פלוס רציני. גם, הבנתי שלא האייפוד ולא האייריבר מספקים את זה..) חיי סוללה ארוכים (שוב, אי ךשהבנתי, בעיה להשיג סוללה לאייפוד בארץ.. לא יודע מה המצב עם אייריבר) שעות עבודה רבות עם טעינה אחת תמונות ושאר פיצ'רים בסגנון לא משנים לי - הנגן מיועד למוזיקה בעיקר כמו כן, העברה מהירה ונוחה של נתונים ממשק עדיף שיהיה נוח, אבל אם זה פוגם באפשרויות האחרות אני יכול ללמוד להסתדר עם משו קשה... אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי במהירות, תודה רבה מראש שלכם, ראסטי.
טוב המצב שלי הוא כזה מביאים לי מתנה, חברים של המשפחה, מארה"ב נגן כל מה שאני צריך לעשות זה לבחור וזאת בדיוק הבעיה אף פעם לא התעניינתי בנגנים, לא חשבתי שיהיה לי כסף לקנות אחד ועכשיו אני צריך לבחור ובמהירות מציעים לי נגן של 20 ג'יגה, ipod, iriver - זה לא משנה המחירים אצלהם לכולם כמעט אותו דבר ולי אישית לא אכפת כמה ישלמו