התלבטות בין נגנים, אין הגבלת מחיר..

rustyliver

New member
התלבטות בין נגנים, אין הגבלת מחיר..

טוב המצב שלי הוא כזה מביאים לי מתנה, חברים של המשפחה, מארה"ב נגן כל מה שאני צריך לעשות זה לבחור וזאת בדיוק הבעיה אף פעם לא התעניינתי בנגנים, לא חשבתי שיהיה לי כסף לקנות אחד ועכשיו אני צריך לבחור ובמהירות מציעים לי נגן של 20 ג'יגה, ipod, iriver - זה לא משנה המחירים אצלהם לכולם כמעט אותו דבר ולי אישית לא אכפת כמה ישלמו :) הדרישות שלי מהנגן הן כמובן איכות גבוהה יכולת העברה מהנגן למחשב (איך שהבנתי האייפוד לא נותן את האפשרות, לא בלי תוכנות מיוחדות..) הקלטה (לא חייב, אבל בהחלט פלוס רציני. גם, הבנתי שלא האייפוד ולא האייריבר מספקים את זה..) חיי סוללה ארוכים (שוב, אי ךשהבנתי, בעיה להשיג סוללה לאייפוד בארץ.. לא יודע מה המצב עם אייריבר) שעות עבודה רבות עם טעינה אחת תמונות ושאר פיצ'רים בסגנון לא משנים לי - הנגן מיועד למוזיקה בעיקר כמו כן, העברה מהירה ונוחה של נתונים ממשק עדיף שיהיה נוח, אבל אם זה פוגם באפשרויות האחרות אני יכול ללמוד להסתדר עם משו קשה... אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי במהירות, תודה רבה מראש שלכם, ראסטי.

rustyliver

New member
כרגע אני חושב לכוון ה iaudio x5l

הביקורות עליו טובות והכל יש עוד הצעות? איך שאני מבין כן יש לו יכולת הקלטה (אבל היי, עכשיו 3 בלילה ואני אחרי 2 ליטר בירה.. אני כנראה לא ממש מבין...) הארות? הערות?

homart

New member
לפי דעתי IRIVER

מי שאמר לך שאין לו הקלטה הוא מדבר שטויות...... המכשיר ממש אמין האיכות שלו מצוינת, כמובן שגם הIAUDIO ממש טוב, אבל זה תלוי איפה אתה קונה, אם אתה קונה בארה"ב לך על הX5 ואם באירופה או בארץ אז על ה IRIVER H320

weird dust

New member
תומך במה שאתה אומר

לך על האי אודיו, הוא יותר טוב מאשר הגירסה האמריקאית של האי ריבר. חשוב לציין שהוא לא תומך בטאגים, שזה יכול להיות פלוס גדול או מינוס גדול. תלוי כמה אתה מסודר.

weird dust

New member
השמות שנמצאים בתוך השיר

מה שרואים באי טונז או בווין אמפ. כל הפרטים של השיר נמצאים בטאגים שהם יכולים להיות שונים משם השיר. הטאגים גם כוללים יותר פרטים.

rustyliver

New member
כן אני מודע לנושא הid3

לא כ"כ מפריע לי... אני לא מסודר יותר מדי :) יש לי עוד שאלה בקשר לסוללה של האייאודיו היא גם מתבלה כמו הסוללה של האייפוד? ואם כן, עד כמה קשה להשיג אחת בארץ? ואיפה אפשר? + שאלה אחרונה, ממה שקראתי הבנתי שבשביל להשתמש במכשיר שנקנה בארה"ב לא צריך שום ממיר אז איך בדיוק זה עובד?

weird dust

New member
כמה דברים

בקשר לבטריה: כן, כל בטריה נהרסת אחרי שימוש, ככה זה בטריות. סוללה בסוף תמיד נגמרת, אחרי בערך 400 הטענות מלאות הבטריה יורדת ב-80 אחוז. אני מנייח שקשה להשיג אותה בארץ באופן פרטי כמו שקשה להשיג לאי פוד ולכן מזמינים מחו"ל (למרות שלאי פוד יש במחיר לא סימלי בטריה בידע). על איזה מתאם אתה מדבר? למטען? אז כן צריך מתאם, רק שהמתאם הוא לשקע לא לכל המטען. המטען תומך ממתח של 110 עד 230.

rustyliver

New member
אוקיי

אז בטריה צריך להזמין מחו"ל... טוב זה אפשרי מתאם אני יכול להשיג בחנות מוצרי חשמל וכאלה, נכון? ועוד שאלה קטנה בקשר לאחריות היא תקפה בארץ? או שפוליפון (או איך שלא קוראים להם) לא מכבדים אחריות מארה"ב? נראה לי אני אלך בסוף עליו...

weird dust

New member
לא ידוע לי מה קורה עם אחריות

אבל ידוע לי שאפשר להשיג מתאם במחיר של משהו כמו 6 שקל בכל מיני חנויות בנין ואלקטרוניקה.

orensh1

New member
אל תתלבט, לך עליו!!!

יש לי אותו כבר קרוב לחודש, לדעתי זה אחד הנגנים הטובים בשוק <מבוססי דיסק קשיח> אם לא הטוב שבהם! מאוד קל לשימוש, קל במשקל, מסך מצוין, זמן סוללה טוב, רדיו, טייפ מנהלים שמקליט ישירות ל-MP3, והיתרון הגדול על פני האייפוד: לא צריך שום תוכנה או דרייבר מיוחד, חבר לכל מחשב, תוריד שירים, תוכנות או כל קובץ שבא לך. אם תרצה עוד פרטים עליו, אתה מוזמן לפנות אליי באיי סי: 107090951.

למעלה