התלבטות בין נגנים...

leiny85

New member
התלבטות בין נגנים...

שלום לכולם, פעם ראשונה שלי פה, מקווה שתוכלו לעזור לי... אז ככה - החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן MP3 נורמאלי (משהו בסביבות ה15-20 ג'יגה). הבעיה: עשיתי "מחקר" באינטרנט, גלשתי, קראתי המון ביקורות - ויצאתי (בעיקר) מבולבלת. כ"כ הרבה חברות, דגמים, יתרונות וחסרונות... כנראה שאם אני אנסח את הדרישות שלי מהמכשיר יהיה קצת יותר קל:
זיכרון 15-20 ג'יגה
אפשרות סידור של השירים לפי אלבומים במכשיר, ובכלל תוכנה ידידותית למשתמש
תומך עברית (יש לי הרבה מוזיקה עברית).
שיוכל להתממשק עם מחשב חלש ואיטי (WIN98, ענתיקה שאין בה אפילו כרטיס קול, אבל יש USB)
מומלץ שלא יהיה מאוד רגיש (כלומר שיהיה אפשר לרוץ איתו) - אבל זה פחות קריטי.
שלט יהיה נחמד - אבל גם זה פחות קריטי
רדיו - כנ"ל (נחמד, אבל לא קריטי). ועוד כמה נקודות:
אני לא מורידה מוזיקה מהאינטרנט - (לא מאמינה בזה), ככה שאני רוצה בסה"כ להעביר את כל הדיסקים שיש לי לנגן. (ככה שחשוב לי לסדר את הכל לפי אלבומים).
תמיכה בוידאו ובתמונות - מיותר מבחינתי.
נראה לי שתמיכה בכל מיני פורמטים של מוזיקה - גם מיותר מבחינתי.
כנ"ל תמיכה בהקלטה וכו'... דבר אחרון - מחיר... יש לי סיכוי למצוא משהו עד 1500 ש"ח? תודה על הקריאה, ואם הגעתם עד כאן -
יום טוב!

gt-master

New member
העיברית זאת הבעיה

אין נגן שתומך טוב בעיברית ובמקרה הטוב זה עיברית הפוכה. על לרוץ עם נגן מבוסס HD תוותרי (15-20 גיגה כיום זה רק HD ) במחיר כזה יש לך איפוד (תנסי למצוא איזה 20 גיגה לא וידאו עדיף גם לא פוטו) יש לך את האיריבר H320 שזה יהיה מהאחרונים שלו שמוכרים.נכון שיש לו מסך צבעוני אבל הוא באמת הכי טוב. האיפוד חייב תוכנת איטונס והיא כבדה למחשב ישן. הH320 לא חייב תוכנה וניתן לגרור לתוכו תקיות שלמות מסייר הקבצים בWINDOWS. לקריאטיב יש גם נגני 20 גיגה טובים אבל שם אין עיברית בכלל. גם לסוני אין עיברית והתוכנה שלו לא נראה לי מתאימה ל WIN98 (אולי כן). בקיצור,יש לי לא מעט נגנים וגם היו לי ומכרתי כולל איפוד. אם לא היה לי איריבר H320, היתי רץ לקנות לי אחד לפני שיגמר כי זה הנגן הכי טוב שיש היום (נכון,דעתי.וכן יותר טוב מX5 של איאודיו וגם מהאיפוד החדש) וגם מגיע עם תיק עור ועם שלט ועוד דברים שיעלו לך הרבה כסף בכל נגן אחר.

לאייפוד יש עברית מלאה...

אני יודע שיצא גירסת בטא לא מזמן... אני התקנתי אותה על האייפוד שלי וזה עובד מצויין...

shay0600

New member
ת

בh10 אתה מקבל פחות דברים והוא גם לא מסוגל להפעיל קבצי וידאו מצד שני יש לו משתח מגע לא לכולם משתח מגע מהווה יתרון לפי דעתי הh320 יותר טוב כי מקבלים יותר דברים ויש לו אפשרות להציג וידאו

gt-master

New member
H320 יותר טוב.

גם ה H120 שקדם לH320 יותר טוב מה H320 חוץ מהווידאו והמסך הצבעוני. יש משום מה נטייה ללכת אחורה כנראה משיקולים כלכליים ולהוסיף למכשירים דברים שמושכים את העין וזולים מאשר אלמנטים איכותיים ומקצועיים בH120 היתה כניסה אופטית (אולי גם יציאה) והוא ידע להקליט גם ל WAV ולא רק לMP3 כמו ב H320 ול H20 אין בכלל כניסת LINE IN מובנת אלה רק אם רוכשים עריסה.

gilk

New member
וידאו על נגן - לא משהוא, וכניראה גם

לא יהיה משהוא...

gt-master

New member
דווקא נחמד הווידאו

בנסיעות וטיולים או סתם בחורף במיטה,מנסיון.מסך 2 אינטש ממרחק 20 סמ מהעיניים נראה לא פחות טוב מטלוויזיה 21 אינטש מ 2.5 מטר (תנסה בעצמך).

leiny85

New member
תודה על התגובה ../images/Emo140.gif

אז מכל זה הבנתי שאתה ממליץ על הH320 של IRIVER, נכון? ולמה הוא אחד האחרונים שמוכרים? (יצאה איזו גרסה חדשה והפסיקו לייצר אותו או משהו?)

ramonsegev

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני הייתי באותו מצב (חוץ מהמחשב הישן שלך, לי יש חדש) החלטתי לקנות אתה הסוני. אין בו עברית אבל מתרגלים לקרוא עברית שכתובה באנגלית תוך זמן קצר. אפשר להתקין את התוכנה להעברת שירים אצל כל מי שאת רוצה (התוכנה לא כבדה) וקצב העברה מהיר מאוד רמת סאונד מדהימה אני ממליץ עלה 1400 ש"ח

ramonsegev

New member
../images/Emo13.gif בבאג ירושלים

אל תיהי מצחיקה
שאלי כמה שאת רוצה אני אנסה לעזור לך רמון

leiny85

New member
ומה לגבי התוכנה שלו באמת -

איך אני יכולה לוודא שהיא מתאימה לWIN98 ולמחשב בלאי שלי? וכמובן - תודה

ramonsegev

New member
אני לא יודע להגיד לך

אבל במקרה הכי גרוע, לקחת את דיסקים שאת רוצה ולעשות rip למחשב חזק של משיהו אחר ככה אני עשיתי עם הרבה דיסקים שלי תוך 3 שעות כבר הכל היה מסודר בתוך ה MP3 (במחשב שלי) או שתתחדשי לחלונות XP רמון

leiny85

New member
להתחדש אי אפשר...

המחשב הוא מחשב מהעבודה
וללכת כל פעם שאני קונה דיסק ורוצה להעביר אותו לMP3 למישהו אחר? ממש לא נראה לי פתרון הולם...

ramonsegev

New member
חכמי הפורום אולי תוכלו לעזור

נכנסתי למאפיינים לתוכנה של ה MP3 שלי וצילמתי את המסך, תשפכו אור בבקשה על הנושא אם אפשר להתקין את התוכנה על חלונות 98 או לא רמון

למעלה