התלבטות בין שטוקהולם לקופנהגן

Naomi Atzpour

New member
התלבטות בין שטוקהולם לקופנהגן

שלום לכולם.... ביולי אני מתכננת לנסוע להופעה של פרל ג'אם באחת מהערים. החלטתי לצרף את אמא שלי לטיול (4 לילות) ואני מתלבטת בין שתי הערים. אני ממש אצטרך להעסיק את אמא שלי אז מבחינת אטרקציות, איזו עיר מציעה יותר פעילויות תיירותיות? אחרי חיפוש קצר באינטרנט הבנתי שדנמרק יקרה, עד כמה היא יקרה? שבדיה נחשבת לזולה? תודה רבה....

forglemmigej

New member
פרל ג'אם מופיעים בקופנהגן Who knew..

תיירות זה בעיקר בקיץ בשתי הערים אבל אם בא לך על קופנהגן אז יש כמה מוזאונים נחמדים : National Gallery כניסה חופשית National Museum כניסה חופשית Danish Resistance Museum כניסה חופשית City Museum כניסה חופשית Thorvaldsen Museum פתוח רק בימי רביעי כניסה חופשית Ny Carlsberg Glyptotek כניסה חופשית רק בימי ראשון The Hirschsprung Collection כניסה חופשית ימי רביעי The Amalienborg Museum מחוץ לקופנהגן יש את טירת קרונבורג של המלט בעיר הלסינור וכן מוזאון קארן בליקסן הסופרת הגדולה The Karen Blixen Museum - Rungstedlund המוזאון היהודי מדהים ביותר נבנה בצורה שמזכירה את סירות ההצלה שהובילו את היהודים לשבדיה כניסה חופשית

מלפפiן

New member
קופנהגן!

אבל זה עניין של טעם, שתי הערים סבבה ויש הרבה מה לעשות,אישית את קופנהגן אהבתי יותר, ותמיד אם יש עודף זמן אפשר לקחת רכבת חצי שעה למלמו ולטעום גם משבדיה באותה הזדמנות.... מצד שני את יכולה בכלל לשנות כיוון ולקחת אותה לאמסטרדם, פרל גאם מופעים שם ביוני...

למעלה