התלבטות בין שלושה נגני Mp3

• פותח הנושא aoyo
  • פורסם בתאריך

aoyo

New member
התלבטות בין שלושה נגני Mp3

בהתחלה התלבטתי בין Ipod 20 Gb הדור החדש הצבעוני ולעומתו Iriver H10 20 Gb. כאשר בדקתי מחירים באינטרנט התברר לי כי באותו מחיר ואף כ-30 - 20 דולר פחות (299$ שניהם) אני יכול לקנות את Archos Gmini 400. לגימיני יש מסך צבעוני כמו השניים האחרים אך באפשרותו לנגן גם וידאו (Divx, Xvid) + מוזיקה ותמונות(שגם ה-Ipod וה-Iriver יכולים). זה מציב את ה-Gmini ביתרון ברור מול שניהם אך יש לו כמה חסרונות-הבטרייה לא חזקה ולפי היצרן 5 שעות וידאו (במאמרים וסיקורים מתברר שכפלוס מינוס רק 3-3וחצי 4 שעות) או כ-10 שעות אדיאו. כמו כן הנגן נראה כמין מוטציית GameBoy משונה והוא אינו משתווה לעיצוב ולנוחות של ה-clickweel של ה-Ipod שנועד למעבר מהיר בין שירים רבים. תמונה- http://www.dinside.no/km_bilde/9/144939.jpg http://www.pcinpact.com/images/bd/news/11409.jpg בנוסף, לפי התמונות בסיקורים נראה כי עיצוב התוכנה עצמה של הנגן אינה יפה כלל. שאלתי היא כך-האם יש לאחד מהנגנים האלו יתרון והאם מישהו בעל אחד מהם והוא עמד באותה סיטואציה כמוני ויכול לעזור לי. (ההתלבטות העיקרית היא בין ה-Ipod בגלל העיצוב שלו+clickweel+עיצוב התפריטים לעומת ה-Archos בגלל יכולת לנגן וידאו ולא יותר מזה[מה-Iriver החלטתי לרדת בגלל שהוא עושה בערך אותו דבר כמו הIpod(אלא אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה למטה) והוא נראה גרוע מן הIpod+אין לו clickweel]). +שמעתי פעם אל איזו שהיא אפשרות לגרום ל-Iriver לנגן וידאו אז אם מישהו יודע משהו על זה שיכתוב בתגובה שלו. תודה עודד

יאיר B

New member
אפשרויות הוידיאו כל כך חשובות לך?

ראית פעם במציאות את הנגנים הללו? המסך שלהם הוא פיצפון. אחרי 10 דקות של צפיה יכאבו לך העיניים. לדעתי, נגן נועד לנגן מוזיקה וזהו (אולי גם להשמיע רדיו ולהקליט). הוא לא אמור לשמש כנגן סרטים נייד. אם יופי (וקוליות) ונוחות תפעול חשובם לך, קנה את האיפוד, אבל קח בחשבון שהוא מגיע באריזה ספרטנית. האיריבר מגיע עם יותר אביזרים בבאנדל הבסיסי. מצד שני, לאיפוד יש יותר אבידרים משלימים (לאיריבר כמעט שאין). בנוגע לאיריבר: יש אפשרות לצפות בסרטים (שהומרו לשיטה מסויימת) בסידרת H300. לא יודע אם אפשר ב-H10.

aoyo

New member
ומבלי להתייחס לאביזרים..

איזה נגן הוא הבחירה שלך?

stardust19

New member
עד כמה שידוע לי אין את הדגם H10 של

ה -20 גיגה בארץ עדין, יש רק את ה- H320 או 340....וחוץ מזה הוידאו הוא לה מה שעושה את הנגן למושלם. כמו שיאיר אמר אחרי 10 דקות העיניים יוצאות ממקומן...לי יש א H320 ואני שמי רק פעם אחת קטע וידאו-אני לא מכוון להשתמש בזה יותר ..חח...אבל לוי מה את מעדיפה- סטייל וסיגנון מול איכות ויותר פיצ'רים

bitonano

New member
יש ב-PDASTORE.

ואם אין צורך ב-USBOTG או תצוגת סרטים ה-H10 יותר קטן ויותר קל לתפעול מ-H3XX.

stardust19

New member
אכן אבל במחיר כזה שווה כבר לקנות

את H320 וחוץ מזה ה- H340 עולה בחמיר של H10 20 גיגה.....ותחשבו על זה... javascript:InsertIcon('
')

bitonano

New member
אם הוא לא צריך USBOTG ווידאו ה-H10

יהיה בחירה טובה יותר בשל הגודל ונוחות השימוש לעומת ה-H320.

weird dust

New member
בפי די איי זה אמריקאי לרוב

לא מומלץ לקנות. אני ממליץ או באמת לקנות אייפוד שהוא יותר דק והניווט בו יותר דומה לאייץ 10 או את ה320.

יאיר B

New member
איפוד - יותר זול

יש גם טענה שהממשק שלו טוב יותר ונוח יותר משל האיריבר. אני גם לא בטוח שארקדיה מיבאים את ה-20G (לא מצאתי אותו באתר שלהם, הוא נמצא רק בPDASTORE וזה מוזר). הערה: לאיריבר יש גם טיפ מנהלים ורדיו - דברים שאין לאיפוד בגירסא הראשונית שלו (ניתן לקנות תוספות).

kubeb2112

New member
בקשר לוידאו

בתור בעל IPOD לשעבר אני חייב להגיד שהייתי יותר ממרוצה מהנגן כשלעצמו בתור נגן בלבד. אכן מעצבן שהוא נגן MP3 ולא יותר מזה ובמחיר הזה אפשר לקבל היום נגנים לא פחות טובים ואפילו יותר (עם יותר פיצ'רים). כעת אני עובר לGMINI 400. אני לא מתכוון לראות סרטים על גבי המסך הפצפון (אולי איזה קליפ או שניים) אבל השימוש העיקרי הוא בעצם לחבר לטלויזיה ולראות בכל מקום (טיול/חו"ל/חברים).מעבר לכך שיש לו חיבור CF כך שאני יכול להוריד תמונות מהמצלמה שלי ישירות ולפנות מקום. אם הייתי חושב שאני אראה יותר סרטים על הנגן הייתי הולך על הAV420 של ARCHOS. אבל אין לי צורך בזה. ועוד דבר... הוידאו שאומרים שהIRIVER 340 יכול לקלוט הינו ב15 פריימים לשניה. זה טוב לקליפים קצרים בשביל להראות לחבר'ה ולא יותר מזה.

kubeb2112

New member
ועוד דבר

יש שמועות לא מבוססות על יציאת דגם 402 לGMINI אשר אמור לכלול סוללה יותר חזקה. כמו כן אמור להיות לו חיבור USBTOGO.\ ורדיו מובנה. אף אחד בארקוס לא מאשר את השמועות האלו ובדקתי מול כולם (ישראל/צרפת ארה"ב). בכל מקרה אני אמור לקבל את הGMINI 400 שלי בסוף השבוע. אם אתה רוצה להתרשם ממנו צור קשר בפרטי.

למעלה