התלבטות בין שני מכשירים

nApo10

New member
התלבטות בין שני מכשירים

שלום חברים, אשמח לשמוע את דעתכם: Desire HD vs. Nexus S אני רוכש לראשונה מחוץ למפעילה ומעט חושש מזה, למרות שברור לי שזה הדבר הנכון :) שמעתי דברים טובים על וי מובייל, אשמח לשמוע בעד ונגד? בכל אופן השאלה העיקרית היא איזה מבין שני המכשירים הוא קצת יותר "סטנדרטי" כלומר העברית משתלבת יותר בטבעיות (לא תפריטים, רק תמיכה), פחות בעיות אמינות, יותר קל לתקן / חלקי חילוף. קצת קשה לי להגדיר בדיוק את הנקודה אבל באופן כללי זה מתקשר לחשש שלי מלקנות מכשיר ממקום שמתקין את העברית "שלו" בלי שיש לי יותר מדי הבנה בפריצות קטנות ושינויי גרסאות. עם זאת אני לא טכנופוב ומאמין שעם הזמן אלמד את הנושא. אגב בוי-מובייל אמרו לי בטלפון שבנקסוס העברית משתלבת בצורה יותר טובה, האם יש אמת בדבר? הכוונה היא למשל להיפוך הכותרות בג'ימייל. בסה"כ אין לי צרכים מיוחדים - בעיקר לארגן את הלו"ז העמוס שלי כשאני מחוץ לבית ימים שלמים (חשוב לי לסנכרן בצורה מושלמת עם כל השירותים של גוגל), גולש הרבה וזהו בערך. וגם מתכוון להתקין Shredder chess ולחזור לימים הטובים... שיקולים נוספים בקצרה: שני המכשירים נראים לי מאוד חמודים באינטרנט (לא החזקתי אותם ביד, אולי אקפוץ לחנות לראות אותם בעין) לא חושב שגודל/משקל משחק תפקיד אמנם יש הבדל של 600 ש"ח אבל זה לא משמעותי כשמדובר על קניה לכמה שנים הקרובות למרות שזה הטריד אותי בהתחלה - לא מאמין שמגבלת המקום של 16 ג"ב תפריע לי במיוחד בנקסוס נדמה לי שהבדלי הגרסאות פרויו / ג'ינג'ר לא משמעותיים ממה שקראתי עמידות - האם לדעתכם יש יתרון לגוף האלומיניום של HTC על-פני הפלסטיק של סמסונג או שדווקא להיפך? האם כדאי לעטוף את המכשירים בסוג כלשהו של מגן מכשיר מסיליקון או משהו דומה? האם אתם עוטפים? אישית קצת יותר התחברתי לממשק הסקסי של HTC ולאפשרויות השליטה מרחוק, אבל יש משהו מפתה גם בספרטניות של סמסונג. נדמה לי שאלו הדברים העיקריים, מעבר לזה הייתי מחכה ולומד את הנושא יותר לעומק אבל כבר חודשיים שאני מחייג מספרים מתוך נייר ולא מכיר שיחות נכנסות (מכשיר זמני בלי זכרונות), ככה שהייתי שמח כבר לעשות את המעבר... סליחה אם קצת חפרתי, מה דעתכם?

nApo10

New member
סוללה

האם בנקסוס יש לדעתכם יתרון מבחינת זמן עבודה (באותם התנאים כמובן)?

למעלה