התלבטות בין שתי משרות

mtnchab

New member
התלבטות בין שתי משרות

רציתי לשאול איפה יותר כדאי לעבוד
או בגולן טלקום בשירות לקוחות (שירות בלי מכירה)
או בישראכרט גם שירות לקוחות (מוקד בירורים) אבל עם מכירה ..
השיקולים זה מבחינת תנאים הם זהים לפחות לפי מה שאומרים ..
רציתי לקבל אינפורמציה לפחות ממישהו שעבד באחד החברות אם כדאי או לא

ברוכה הבאה

למה הכוונה בתנאים זהים? מלבד השכר והיקף המשמרות יש לרוב עוד דברים שלא חושבים עליהם מייד, והם יכולים להכריע את הכף. נתחיל עם זה שכבר ציינת הבדל משמעותי וזה נושא המכירות - מכירות יכול להיות חיסרון עבור אחדים ויתרון עבור אחרים - במכירות יש בונוסים יפים, אבל מהצד השני יש גם יעדים, ולא כולם טיפוסים מכירתיים.

יש גם את נושא היציבות והשם בשוק - זה ישמע אולי מעט בנאלי, אבל אני מכירה לא מעט אנשים שהיו בוחרים בישרכארט כי זה מצטייר כמקום עבודה יותר יוקרתי ויותר יציב.

mtnchab

New member
שכחתי לציין גם -

שהעבודה בישראכרט היא דרך כוח אדם והעבודה בגולן היא דרך החברה כעובד חברה
השאלה אם לקחת את הסיכון ולעבוד כעובד כוח אדם שלאחר 9 חודשים יחרץ גורלי אם אקלט בחברה או לא ?

זה לא בדיוק ככה

בחברות רציניות קולטים את העובדים כעובדי חברה אחרי התקופה הזאת, אבל זה כן מהווה פגיעה בתנאים גם מבחינת חישוב הוותק עבור הטבות שונות וגם מבחינת הפרשה לפנסיה - וזה הקטע היותר חשוב ויותר קריטי במקרה הזה. היות שאני מניחה שהתכנון שלך הוא לעבודה זמנית, זה משהו שבהחלט כדאי לקחת בחשבון.

ו-מתנצלת שפניתי אליך מקודם בלשון נקבה

trilliane

Well-known member
מנהל
הייתי בוחרת בשירות ללא מכירה ללא היסוס

אני לא מסתדרת עם מכירות, אני לא הטיפוס הדוחף ומבחינתי החלק של המכירות היה אסון. כמו כן אני חושבת שעדיף לעבוד ישירות בחברה ולא דרך חברת כוח אדם.
זו רק דעתי ע"ס המעט שכתבת; כפי שכתבה לך מנהלת הפורום, יכולים להיות שיקולים נוספים שיהיו רלוונטיים לך ויכריעו את הכף.

mtnchab

New member
לבסוף

בחרתי בישראכרט. אמנם זה דרך כוח אדם אבל התנאים זהים לעובד חברה,תנאים טובים יותר מבחינת המקום עצמו,ארוחות מסובסדות וכמו שכתבת זה מקום יותר יציב ומכובד לעבוד בו לדעתי מגולן טלקום שהיא חברה קטנה ואין לדעת מה יהיה גורלה בהמשך..
אמנם לא מחשיבים לך את הותק של ה9 חודשים אבל אני לא מתכוון לפתח שם קריירה לפחות לא בשלב הזה..
מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה :)

trilliane

Well-known member
מנהל
אחלה, העיקר שאת מרוצה

גולן טלקום היא אמנם חברה קטנה וצעירה אבל מוכרת וידועה ועשתה מהפכה בעולם התקשורת, אז לא הייתי חוששת דווקא מהבחינה הזאת.
אם את מסתדרת עם מכירות אין בעיה בכל מקרה; אני פשוט גרועה בזה וזה נוגד את האופי הבסיסי שלי.

למעלה