התלבטות בין שתי משרות

dvirus01

New member
התלבטות בין שתי משרות

שלום, אני עו"ס די חדשה וכרגע יש לי 2 הצעות עבודה על הפרק: משרה אחת לעבודה סוציאלית כוללנית בלשכת רווחה לעומת עו"ס בחברת סיעוד. אשמח לשמוע אם מישהו יודע על תפקיד של עו"ס כוללנית בלשכה ומה כדאי יותר לקחת (בחברת סיעוד השכר טוב יותר)? תודה רבה. המתלבטת

SuperGirl 25

New member
הי וברוכה הבאה,

עו"ס כוללני ברווחה עובד עם משפחות, מה שאומר עם מגוון סוגי אוכלוסיות/בעיות. אצלנו עו"ס כוללני נחשף, בין היתר, לבעיות הכלכליות של המשפחה ולי אישית קשה עם זה, עם העבודה סביב חלוקת חבילות מזון וכו'.

dardara

New member
עו"ס כוללנית ,מהווה עבור עו"ס חדש

המון נסיון בעובודה מפני שכמו שכבר נאמר הוא כולל בתוכו המון סוגי בעיות שקימות בכל סוגי האוכלוסיה לעומת זאת עבודה בחברת סיעוד ממקדת אותך בעבודה עם סוג של אוכלוסיה מסויומת צדקת כשאמרת שהשכר שם יותר גבוה ,,גם התנאים שם טובים יותר מאשר התנאים במחלקות הרווחה של הרשות העירונית. לדעתי ,כדאי לך על אף ולמרות ,לנסות את העבודה כעו"ס כוללנית זה יכול להוות לך בהחלט קרש קפיצה הלאה בדרכך כעו"ס שיהיה לך בכל מקום שתבחרי בהצלחה

גם אני ממליצה על עו"ס ברווחה

העבודה בחברת סיעוד מאוד משעממת מניסיון לעומת זאת ברווחה כעו"ס כוללנית יש לך מגוון דרכים ללמוד ולהתפתח והעבודה הרבה יותר מעניינת ומקדמת.

dvirus01

New member
תודה

תודה רבה לכולכם, עזרתם לי רבות. החלטתי לבחור במשרה ברווחה כדי להתמקצע בע"ס. עכשו רק נותר להחזיק אצבעות ולקוות שזו הבחירה הנכונה... שוב תודה רבה.

למעלה