התלבטות בין שתי נגני פלש

davidmy

New member
התלבטות בין שתי נגני פלש

לקסר או סנסא אני מעדיף נגן עם אפשרות הרחבה במחיר סביר הבנתי שבסנסא יש בעת תיקיות אולי מישהו יודע תודה
 

weird dust

New member
לא ידוע לי על בעיית תיקיות

אבל לא השתמשתי במכשיר ככה שאני לא יכול להגיד ב100 אחוז. הסנסה לדעתי עדיף מכיוון שהוא נוסה בפורום לעומת הלקסר שאינו מוכר כאן.
 

kfktj

New member
sansa יש פה למישהו? (נצל"ש)

גם אני מעוניין לקנות סנסה אבל ראיתי ביקורת בזאפ שגרמה לי בינתיים לחכות עם זה והיא: "כפי שכבר נאמר, ברצוני רק לחזק, זה כבר לא כנראה, יש פגם בסדרה. לי החליפו פעמיים את המכשיר פעם אחת הוא נכבה ולא נדלק, בפעם השנייה הוא לא הגיב לחיבור USB. יש עוד פרט קטן שיכול להיות מאוד מתסכל וזאת גיליתי רק אחרי שדיברו איתי מהתמיכה הטכנית שלהם בארה"ב (בהתחלה הם חשבו שזאת הבעייה של המכשיר אבל לא...) - הSP2 מגביל את המתח היציאה של חיבורי הUSB ויש מכשירי sansa שמתח הסף שלהם גבוה יותר מהמתח היוצא מהUSB (מתח הסף של המכשיר נקבע בתהליך הייצור). לכן יכול להיווצר מצב שהמכשיר תקין לחלוטין אבל פשוט לא מגיב לחיבור ואז לפי נציג החברה צריך לקנות חיבור USB חיצוני בעל ספק כח וזאת עוד הוצאה. לאור כל התקלות האלו ההמלצה שלי בינתיים לא לקנות את המכשיר, לחכות עד שSANDISK תתקן את כל הבלאגן." גם לי יש SP2 :\ ועוד משהו - יש למישהו תמונה של הסאנסה ליד כף יד\תקליטור וכו'...אני רוצה לראות את הגודל שלו (חשוב מאוד שהוא יהיה קטן) ועוד לא מצאתי תמונה שמוציאה אותו קטן אלא יותר בלוק.
 

weird dust

New member
בבאג ניתן לראות אותו וגם להחזיק אות

בכל מיקרה לא ידוע לי על הבעיות הללו אבל צריך לברר את זה. אני יודע שיש בעיות עם מתח בUSB קידמי אבל על אחורי לא שמעתי.
 

יאיר B

New member
על הבעיות הטכניות אני לא יודע

ולכן לא אוכל לחוות את דעתי עליהם. יש מספר ביקורות על הסאנסא במאמרי הפורום. תוכל ליצור קשר עם הכותבים ולשאול אותם. בנוגע לגודל הנגן: אתה יכול לראות אותו בבאג. את המידות המדויקות שלו תוכל למצוא באתר סאנדיסק.
 
דיברתי עם קמרה פור לאס

ואמרו שמפסיקים למכור את הסנסא כי היה בעיות. לעומת זה את הלקסר מאוד שיבחו. לא השתכנעתי עדיין . כי יש לי הצעה לריו 256 עם חריץ הרחבה. השאלה עם הוא עדיף על הלקסר. בכלל שאלה מענינת האם עדיף נגן 256 וחריץ או 512 וחריץ? האם זה שהשירים על הכרטיס פחות איכותי ?
 

יאיר B

New member
אי לא מבין את העניין עם הכרטיסים

כאילו: למה זה טוב? אם אתה רוצה שיהיה לך את האפשרות להחליף שירים בלי סוף, קנה דיסקמן או מינידיסק. המדיות הרבה יותר זולות מכרטיסי SD. בנוגע לשאלה שלך: לא אמור להיות הבדל באיכות בשמע אם השירים נשמרים על הכרטיס. מבחינת הנגן זה אותו אמור להיות דבר. ריאו טוב מלקסאר וסאנדיסק גם יחד, אבל הבעיה היא שהחברה נסגרה ועלולה להיות בעיה עם שירות (תברר מול בנצקמרק מה קורה עם השירות לריו).
 
למעלה