תודה
@ירון מקשקש על המידע. זה ממש מוזר לי מה שאתה אומר על התאימות, כי לפני כמה חודשים כשביקשתי המלצה (גם כאן בפורום) למסך עבודה עבורי, הסבירו לי שאם אני קונה מסך 27" ברזולוציית 1080X1920 זו תהיה מעין התפשרות עבור הגודל הזה ושאם כבר קופצים ל-27" אז עדיף גם לקפוץ ברזולוציה (2560X1440) שתהיה מותאמת יותר לגודל הזה. וכך השתכנעתי לקפוץ משמעותית במחיר ולרכוש מסך כזה של DELL ב-1450 ש"ח... (
DELL U2719D).
לגבי 27" החשש שלי שהילדים שלי לא ממש צריכים את הגודל הזה ללימודים (כי במילא לפנאי יש להם כל אחד טלויזיה בחדר), ואולי 27" מפאת גודלו אפילו יאלץ אותם להתרחק עם הכסא מהשולחן כשהם יושבים ללמוד מול המסך ויהיה פחות נוח ללימודים תכל'ס (לא מדבר על סרטים ומשחקים שבכל מקרה זמינים להם בטלויזיה).
הדגמים של מסכי סמסונג 24" שהתלבטתי ביניהם כאן למעלה הם לא הבסיסיים ביותר, גם כי רציתי את האיכותיים יותר וגם כי בחרתי בכאלה שיש להם יכולת כוונון גובה (נראית לי פונקציה חיונית לנוחות המשתמש).
אז מצד אחד אם מה שהמליצו לי אז לגבי הרזולציה ב-27" לא נכון או לא מדויק, ומצד שני אני לא בטוח שהגודל הזה יתאים להם ללימודים, מה היית ממליץ בשורה תחתונה בתקציב של 600-700 ש"ח? (ורק להבהיר שהכוונה היא רכישה של 2 מסכים, אחד לכל ילד).
כן ללכת על אחד מדגמי ה-24" שציינתי? איזה מהם עדיף? או על מותג/דגם אחר לגמרי?
ואם ללכת בכל זאת על מסך 27" ממותגי DELL / SAMSUNG, הייתי מעדיף לא לקנות את הבסיסיים ביותר, אלא ברמה קצת יותר גבוהה, ועם יכולת כוונון גובה, ואז המחיר שלהם כבר יהיה גבוה יותר מן הסתם וכבר חורג מהתקציב הנ"ל. אז על מה היית ממליץ?
תודה.